De Crăciun, fii mai bun! Ce a pregătit PRO TV de sărbători? De Crăciun, fii mai bun! Ce a pregătit PRO TV de sărbători?
PRO TV a pregătit de Crăciun zile magice, încărcate cu emoția și energia sărbătorilor de iarnă. Pentru cei care cred și pentru cei care... De Crăciun, fii mai bun! Ce a pregătit PRO TV de sărbători?

PRO TV a pregătit de Crăciun zile magice, încărcate cu emoția și energia sărbătorilor de iarnă. Pentru cei care cred și pentru cei care vor să fie surprinși, pentru pofticioși și spiridușii curioși, pentru copiii cu suflet mare și pentru cei care au o imaginație cotropitoare, pentru tine și pentru toți cei din jurul tău! De Crăciun, PRO TV spune Fii mai bun!

Crăciunul acesta FII PRO bucurie! În prime time, PRO TV a pregătit o serie specială de filme și seriale, care vor aduce magia sărbătorilor în casele tuturor românilor. Pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, revine micul mare erou în Singur acasă 3. Prima zi de Crăciun aduce comedia, distracția și umorul, într-un episod special Las Fierbinți, iar pe 26 decembrie, Masca lui Zorro aduce curajul și aventura pe micile ecrane.

Vineri, 25 decembrie, cele mai îndrăgite filme și producții aduc comedia, emoția și spiritul sărbătorilor încă de la primele ore ale dimineții! De la 07:15, vom afla că Eu sunt Moșul, comedie cu Whoopi Goldberg, iar de la 09:00, Hugh Laurie ne duce în Marea cursă de Crăciun.

La 10:45 vom afla care este Miracolul de pe strada 34, iar Crăciunul cu familia Krank îi aduce în prim plan pe Tim Allen și Jamie Lee Curtis, de la ora 13:00. Sărbătorile de Crăciun se petrec în familie, așa că, de la ora 15:00, Steve Martin ne va spune Cu duzina e mai ieftin!. După Știrile PRO TV de la ora 19:00, țara o arde pe comedie, într-un episod special Las Fierbinți, de la ora 20:30. Seara de Crăciun continuă în același stil, cu comedia Burlaci întârziați, la 22:30.

Sâmbătă, 26 decembrie, sărbătoarea continuă la PRO TV! Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, Tarzan, Singur acasă 4, Călătoriile lui Guliver, Percy Jackson și Olimpienii: Hoții Fulgerului, Masca lui Zorro și Jack și Jill vor aduce zâmbete de bucurie în casele românilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.