ROUGE Nail Bar Bucharest își schimbă adresa și vrea să găzduiască evenimente ROUGE Nail Bar Bucharest își schimbă adresa și vrea să găzduiască evenimente
Cum arată La vie en ROUGE? Trebuie doar să îți faci o vizită la ROUGE Nail Bar și vei afla! Barul de frumusețe ROUGE Nail... ROUGE Nail Bar Bucharest își schimbă adresa și vrea să găzduiască evenimente

Cum arată La vie en ROUGE? Trebuie doar să îți faci o vizită la ROUGE Nail Bar și vei afla! Barul de frumusețe ROUGE Nail Bar a sărbătorit 3 ani în România într-o locație nouă, mult mai stylish, classy și urbană, din Strada Popa Savu 65, Charles de Gaulle.

Având o creștere organică, business-ul ROUGE Nail Bar a adus anual o cifră de afaceri cu 20% mai mare decât a anului precedent. Astfel, în 2015, ROUGE rămâne barul preferat a peste 600 clienți fideli, reușind să păstreze standardele și promisiunile cu care a debutat. Mai mult, adițional serviciilor de manichiură, barul a adus părțile de hairstyling și make-up, cele trei servicii putând fi implementate în același timp, într-o singură oră.

rouge nail barCa și noutate absolută, în locația aniversară ROUGE Nail Bar, clienții vor beneficia de toată gama serviciilor de cosmetică. În 2016, proprietarul va exploata o nouă zonă de business a locației, cea de evenimente private și corporate, spațiul versatil “bar-salon” oferind un cadru prielnic.

“Atunci când am lucrat în companii am simțit cel mai bine această nevoie de “get together” a angajaților, pe care liderii riscă să o trateze subiectiv. Voi veni în ajutorul lor cu un program dedicat de teambuilding creativ și relaxant care să invite la conversație. Evenimentele private vor oferi o alternativă celor care pun accent pe calitatea timpului liber”, declară Raluca Răsădean, owner-ul barului de manichiură.

ROUGE Nail Bar susține în continuare conceptul de “manichiură fără programare” la care se adaugă serviciile de hairstyle, make-up și cosmetică, care sunt organizate în așa fel încât să fie executate în cel mai scurt timp posibil.  În pemanență unul sau doi barmani sunt la dispoziția cliențelor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.