LIFE IS HARD, pentru al-2-lea an consecutiv în TOPUL DELOITTE TECHNOLOGY FAST 500 EMEA LIFE IS HARD, pentru al-2-lea an consecutiv în TOPUL DELOITTE TECHNOLOGY FAST 500 EMEA
În 2015, pentru al-doilea an consecutiv, compania românească LIFE IS HARD se află în topul Deloitte a companiilor de tehnologie, ocupând locul 271, cu... LIFE IS HARD, pentru al-2-lea an consecutiv în TOPUL DELOITTE TECHNOLOGY FAST 500 EMEA

În 2015, pentru al-doilea an consecutiv, compania românească LIFE IS HARD se află în topul Deloitte a companiilor de tehnologie, ocupând locul 271, cu o creștere de 374%. Față de locul 362 ocupat anterior, LIFE IS HARD a urcat în top 91 de poziții.

Topul Deloitte Technology Fast 500 stabilește anual ierarhia celor mai dinamice companii de tehnologie, în funcție de creșterea veniturilor din ultimii patru ani. Clasamentul include 500 de companii de tehnologie din 20 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

“Chiar daca efectele globalizării se văd peste tot în jurul nostru, iată că deși LIFE IS HARD acționează momentan pe o piață locală (România), prin produsele și soluțiile de IT pe care le oferă poate să fie competitivă la nivel european și regional, iar acest lucru se datorează în mare parte efortului nostru constant de a aduce pe piață produse inovative și cu valoare adaugată mare pentru clienți”- spune Erik Barna (foto) – CEO și co-fondator al companiei.

Sondajul făcut de Deloitte în rândul companiilor participante în top confirmă că principala provocare în scalarea business-ului o reprezintă găsirea, atragerea și menținerea personalului calificat, în condițiile unor costuri rezonabile.

“Sondajul Deloitte este unul relevant pentru provocările pe care le are industria – consideră Erik Barna – și cred că atragerea forței de muncă calificate, la costuri competitive, va fi o problemă care în viitorul nu foarte îndepărtat va cuprinde și alte industrii din Romania, nu doar cea de IT.”

LIFE IS HARD SA este prima companie românească de software listată pe BVB, piața AeRO. Cu 10 ani experiență în dezvoltarea de aplicații pentru piața B2B din România și 5 ani de creștere accelerată a cifrei de afaceri, în octombrie 2014, LIFE IS HARD a intrat în topul Deloitte CE Technology Fast 50 și în Top Deloitte FAST 500 EMEA (include Europa, Middle East And Africa), iar in 2015 a câștigat la Londra, în cadrul IT EUROPE AWARDS, marele premiu la categoria BEST ERP/CRM SOLUTION OF THE YEAR.

LIFE IS HARD SA se numără printre puținele companii de software românești care nu face outsourcing, ci dezvoltă propriile sale produse, fiind cunoscuta pe piață pentru produsele 24Broker.ro, 24Routier.ro, MedXline. Activitatea echipei LIFE IS HARD este concentrată pe dezvoltarea de soluții B2B inovatoare, pe optimizarea proceselor de business, pe reducerea costurilor operaționale și optimizarea proceselor de vânzare, ceea ce i-a adus o creștere medie anuală de 30% a cifrei de afaceri.

LIFE IS HARD. We make life easier by using technology as our tool. WORK SOFT. – este mesajul pe care compania îl adresează pieței din 2014, când a trecut printr-un proces de rebranding care i-a adus actualul său nume. LIFE IS HARD face parte din grupul de companii Active Power Solutions (APS), controlat de omul de afaceri clujean Cătălin Chiș.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.