A fost lansat primul trailer pentru STAR TREK BEYOND/STAR TREK. DINCOLO DE INFINIT A fost lansat primul trailer pentru STAR TREK BEYOND/STAR TREK. DINCOLO DE INFINIT
Spațiul. Ultima Frontieră…. Astăzi, Planetele s-au aliniat și iată că putem vedea primul trailer oficial de la Star Trek. Dincolo de infinit! Spre deosebire de... A fost lansat primul trailer pentru STAR TREK BEYOND/STAR TREK. DINCOLO DE INFINIT

Spațiul. Ultima Frontieră…. Astăzi, Planetele s-au aliniat și iată că putem vedea primul trailer oficial de la Star Trek. Dincolo de infinit!


Spre deosebire de primele două filme, de data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat.

În această nouă aventură echipajul va ajunge “acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin iși reiau rolurile din primele două filme.

Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția stelară a noii aventuri Star Trek.

Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care rămâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producător al filmului.

Filmul este adus de RoImage și are PREMIERA ÎN ROMÂNIA: 22 IULIE 2016 în IMAX 3D și 3D digital.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.