5 trenduri pentru bijuterii pe care nu trebuie să le ratezi de sărbători 5 trenduri pentru bijuterii pe care nu trebuie să le ratezi de sărbători
În aceast sezon trendurile internaționale ne oferă un spectacol cu totul neașteptat de forme și culori. Povestea conturată de bujuteriile pentru iarna 2015 are... 5 trenduri pentru bijuterii pe care nu trebuie să le ratezi de sărbători

În aceast sezon trendurile internaționale ne oferă un spectacol cu totul neașteptat de forme și culori. Povestea conturată de bujuteriile pentru iarna 2015 are multe elemente surprinzătoare, încorporând coliere, cercei și brățări în culori suprarealiste și dimensiuni exagerate care cu siguranță te vor scoate în evidență.

Noile tendințe sunt extrem de variate, de la revenirea perlelor la integrarea bijuteriilor cu ornamente puternice, oferind o multitudine de opțiuni pentru fashionista care știe că accesoriile sunt cel mai important element pentru definirea stilului personal. Fie că vrei să le oferi cadou sau că le vei integra în look-ul tău de sărbători, nu trebuie să ratezi aceste trenduri în perioada următoare!

  1. Mare, puternic, curajos! Unul dintre trendurile sezonului are ca inspirație Manhattenul anilor 1980 și oferă un aer dramatic în stil art deco oricărui look.
  1. Dacă îți dorești să strălucești cu adevărat, acum este momentul! Inspirăte din petrecerile luxuriante de la Versailles, bijuteriile acestui sezon îți oferă oportunitea ideală de a ieși în evidență prin înflorituri ornate, pietre elegante și rafinate piese filigran.
  1. Simplu dar elegant este o altă direcție a sezonului. Dacă îți dorești un look mai subtil și minimalist, cu siguranță te vei bucura de elementele inspirate din anii 1970 traduse în lanțuri fine și pandantive elegante.
  1. Aceast sezon vine cu un element ușor neașteptat dar extrem de bine venit. În această iarnă putem să completăm povestea conturată de accesoriile noastre cu o notă florală extrem de feminină care va conferi un aer romantic look-ului nostru.
  1. În acestă iarnă revine în forță una dintre cele iconice piese de design pentru bijuterii. Designeri precum Chanel, Dolge&Gabana sau Givenchy invocă o femeie puternică și sofisticată și transformă perla în starul nedisputat al sezonului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.