Beauty Trends: Charming. Your beauty partner! Beauty Trends: Charming. Your beauty partner!
Din luna decembrie, bucureștenii au o nouă opțiune de îngrijire personală demnă de luat în considerare: Charming Beauty Studio, deschis recent în sectorul 6... Beauty Trends: Charming. Your beauty partner!

Din luna decembrie, bucureștenii au o nouă opțiune de îngrijire personală demnă de luat în considerare: Charming Beauty Studio, deschis recent în sectorul 6 al Capitalei.

Un proiect realizat cu suport european de finanțare și construit cu bun gust și creativitate în ceea ce privește amenajarea și conceptul.

“O parte semnificativă din ceea ce facem în fiecare zi depinde de energia pe care o avem și pe care o transmitem mai departe ceilorlalți – spune Claudia Dumitru, inițiatoarea proiectului Charming Beauty Studio. Ceea ce ne propunem, odată cu lansarea Charming, este să contribuim la crearea unei stări de bine pentru cei care ne trec pragul. Pe lângă servicii atente și de bună calitate, ne dorim ca fiecare vizită la noi să însemne un moment de relaxare și încărcare cu emoții pozitive”, consideră fondatoarea salonului Charming.

Cu un program de funcționare deosebit de permisiv (în fiecare zi între orele 9.00 și 21.00, inclusiv sâmbăta, iar duminica de la 10.00 la 14.00), noul salon oferă servicii de îngrijire a părului (coafor), îngrijire corporală (manichiură-pedichiură-cosmetică) și va organiza inclusiv cursuri de formare în meserii specifice acestei industrii: Frizer, Cosmetician, Manichiurist-pedichiurist, Coafor și Stilist protezist de unghii.

Din echipa de traineri care va susține sesiunile de curs Charming face parte și Andrei Ambrosio care colaborează și în calitate de hairdresser cu Charming Beauty Studio.

“Mi-a plăcut foarte mult conceptul și componenta educativă pe care Charming o are: cursurile se adresează persoanelor care vor să învețe cum să aibă grijă de ele, ca demers de dezvoltare personală, și în egală măsură acelora care doresc sa profeseze în industria de beauty, iar o parte dintre locurile disponibile pentru fiecare sesiune sunt rezervate persoanelor din categorii defavorizate”, spune Andrei Ambrosio.

Pe acesta îl puteti găsi la salon în fiecare miercuri și vineri, iar adresa Charming Beauty Studio&School este: Str. Portărești, Nr. 22A, sector 6 Bucuresti.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.