Premier Imobiliare investește 15.000 de euro în prima sucursală din sectorul 3 și vrea business în creștere cu 19% Premier Imobiliare investește 15.000 de euro în prima sucursală din sectorul 3 și vrea business în creștere cu 19%
Agenția Premier Imobiliare deschide prima sucursală din sectorul 3, în urma unei investiții de 15.000 de euro. Investiția iniţială în acest nou punct de... Premier Imobiliare investește 15.000 de euro în prima sucursală din sectorul 3 și vrea business în creștere cu 19%

Agenția Premier Imobiliare deschide prima sucursală din sectorul 3, în urma unei investiții de 15.000 de euro. Investiția iniţială în acest nou punct de lucru reprezintă strict costuri de infrastructură, amenajări, telecomunicații și marketing. 

Noua sucursală Premier Imobiliare este amplasată pe Bulevardul Theodor Pallady, la nr. 35 și deține o suprafață de 120 metri pătrați, generând pentru început 10 noi locuri de muncă. Odată cu extinderea în sectorul 3 al Capitalei, compania ajunge la un număr de 6 sucursale în București și Popești-Leordeni.

“Prin noua lansare de sucursală, ne dorim să dezvoltăm portofolii și în alte zone ale capitalei. Zona de est a Bucureṣtiului este în plină dezvoltare, iar noi am sesizat acest potențial la orizont. Oferta este completă, pachetul de servicii este all-inclusive: clientul vine la o cafea, alege casa, iar apoi consilierii Premier se ocupă de restul. În cei 22 de ani de activitate am revoluționat conceptul de agenție imobiliară, atât în sectorul 4, cât și în oraṣul Popești-Leordeni. Acest lucru dorim să îl realizăm ṣi în sectorul 3 în perioada imediat următoare”, declară Giulio Angheloiu, manager general ṣi fondator al companiei Premier Imobiliare.

Ofertele imobiliare pentru sectorul 3 sunt diverse: apartamente cu 2, 3 și chiar 4 camere, garsoniere cu diverse suprafețe, vile cuplate și duplex și chiar ansambluri de vile single. Prețurile pentru unitățile locative încep de la 900 de euro/m² și pot ajunge chiar și până la 1.500 de euro/ m².

În acest moment, pentru noua zonă de dezvoltare, Premier Imobiliare colaborează deja cu peste 20 de dezvoltatori imobiliari, oferta însumând în prezent aproximativ 1.500 de unități locative. Portofoliul de ansambluri urmează a se dubla în primul trimestru al anului 2016, prin prisma negocierilor care se poartă deja cu investitorii.

Odată cu extinderea în sectorul 3, compania Premier Imobiliare vizează o creștere a vânzărilor cu 19% pentru anul 2016.

Înființat în anul 1994, Grupul Imobiliar Premier deține 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate în sectorul 4 și orașul Popești-Leordeni și una în sectorul 3. Cu 85 de angajați, Grupul Imobiliar Premier este liderul pieței imobiliare din zona de sud a Bucureștiului, deține în portofoliu unități locative cu prețuri care pornesc de la 20.000 euro ṣi ajung până la 350.000 euro, în 80 de ansambluri rezidențiale pe care le dezvoltă sau promovează.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.