Lemurii se adaptează la habitatul natural cu ajutorul …. Sony BRAVIA 4K Lemurii se adaptează la habitatul natural cu ajutorul …. Sony BRAVIA 4K
Rezervația Port Lympne din Kent, Marea Britanie,  a instalat televizoare de ultimă generație Sony BRAVIA X90C 4K Ultra HD în țarcurile lemurilor si langurilor,... Lemurii se adaptează la habitatul natural cu ajutorul …. Sony BRAVIA 4K

Rezervația Port Lympne din Kent, Marea Britanie,  a instalat televizoare de ultimă generație Sony BRAVIA X90C 4K Ultra HD în țarcurile lemurilor si langurilor, în încercarea de a-i obișnui cu mediul natural în care urmeaza să fie reintegrate de anul viitor. Inițiativa este parte a programului ‘Back to the Wild’ și urmărește să ajute animalele să se familiarizeze cu habitatul specific din insulele Java și Madagascar folosind tehnologie de ultimă generație.

“În cadrul rezervației Port Lympne folosim diverse tehnici pentru a le stimula interesul animalelor. În acest sens apelăm la  mirosuri, gusturi, jucării sau chiar noi tehnici de cățărare. De această dată am vrut să încercăm ceva nou pentru a vedea în ce măsură animalele sunt interesate de habitatul lor natural. Chiar dacă țarcurile reproduc foarte fidel mediul din care provin animalele, ne-am dorit să le oferim imagini reale din sălbăticie, care ar putea să devină noua lor casă Calitatea imaginilor de pe televizoarele Sony BRAVIA 4K este atât de clară și detaliată încât oferă o experiență vizuală extrem de apropiată celei din junglă”, a declarat Simon Jeffery, managerul rezervației Port Lympne Reserve.

Noua serie BRAVIA X90C oferă imagini 4K de o calitate uimitoare și de patru ori mai multe detalii decât formatul HD. Datorită procesorului 4K X1, claritatea și contrastul fac ca fiecare imagine să semene și mai mult cu realitatea. Tehnologia unică Sony TRILUMINOS Display permite afișarea celei mai extinse game de culori, redând nuanțele specifice pădurilor tropicale  în note incredibil de bogate și vii.

“Din 2012, am reintegrat cu succes mai multe grupuri de languri, giboni și maimuțe cenușii din rezervația Port Lympneși și din parcul Howletts Wild Animal Park, în pădurile tropicale protejate din insula Java. Ne-am propus sa reintegrăm acest grup de languri în mediul natural, începând de anul viitor. Deși am colaborat strâns cu comunitățile locale din Madagascar, încă nu am reintegrat acolo lemuri născuți în captivitate. Toate studiile și toată munca de teren și-au dovedit eficiența, astfel că suntem foarte încântați de perspectiva de a putea trimite lemurii născuți captivi în sălbăticie, acolo unde le este locul, a mai adăugat Simon.

Rezervația Port Lympne, parte a fundației Aspinall, depune eforturi pentru  protejarea animalelor rare sau pe cale de dispariție și pentru reintegrarea acestora în zone protejate din sălbăticie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.