Premieră în România: MORE THAN NAKED de Doris Uhlich Premieră în România: MORE THAN NAKED de Doris Uhlich
“Un corp este un creier. Poți activa creierul când miști carnea.”  – Doris Uhlich Centrul Național al Dansului București (CNDB) în colaborare cu Forumul Cultural... Premieră în România: MORE THAN NAKED de Doris Uhlich

“Un corp este un creier. Poți activa creierul când miști carnea.”  – Doris Uhlich

Centrul Național al Dansului București (CNDB) în colaborare cu Forumul Cultural Austriac București și Bundeskanzleramt Österreich (Cancelaria Federală a Austriei) prezintă în premieră în România spectacolul more than naked.

Spectacolul coregrafei austriace Doris Uhlich, cu o distribuție internațională, va avea loc vineri, 11 decembrie, cu începere de la ora 20:30 la Sala Studio a Teatrului Național București (TNB). Accesul în sală se face începând cu ora 19:00 pentru #PremiileCNDB2015 sau începând cu ora 20:00 doar pentru spectacol, iar biletele se pot achiziționa online prin Bilet.ro, tnb.ro sau la casa de bilete a TNB.

more than naked conține nuditate și este interzis spectatorilor minori. Cu toate acestea, spectacolul nu este despre sexualitate, ci despre corp ca suport al memoriei, ca mijloc de comunicare și de expresie artistică. Premiera mondială a avut loc în august 2013, în cadrul ImPulsTanz, festivalul internațional de dans de la Viena. De atunci spectacolul s-a jucat pe scene din Germania, Franța, Suedia sau Polonia, pentru a enumera doar câteva dintre destinațiile sale culturale. Spectacolul își are originea intr-un workshop cu același titlu organizat de Doris Uhlich în 2012 la ImPulsTanz.

„În spectacol nu ne prezentăm trupurile nude, trăim trupurile noastre nude.” spune Doris Uhlich și adaugă: „Un corp este un creier. Poți activa creierul când miști carnea.

Pe scenă publicul va vedea performance-ul celor 20 de dansatori în stare de nuditate totală, desfășurându-se sub motto-ul „Let´s party our body!”. Corpurile lor freamătă și plescăie în timp ce DJ-ul, Doris Uhlich, mixează hit-uri disco sau muzică barocă. În distribuția reprezentației de la București îi veți vedea pe Eyal Bromberg, Zinzi Buchanan, Neil Callaghan, Mihaela Alexandra Dancs, Andreea Maria David, Lucia Di Pietro, Ewa Dziarnowska, Stefanie Eisl-Wechselberger, Aleksandar Georgiev, Lotta Maaria Halinen, Katharina Hölzl, Ofelia Jarl Otega, Costas Kekis, Petros Konnaris, Lilach Livne, Milan Loviska, Aloun Marchal, Raul Marquez-Gaitan, Andrius Mulokas, Katarzyna Szugajew, și Doris Uhlich.

Bilete:

http://www.tnb.ro/ro/more-than-naked

http://www.bilet.ro/event.php?id=6370

MORE THAN NAKED - AFIS

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.