Home & Deco: Top 10 canapele care ar sta bine și în casa ta. FOTO Home & Deco: Top 10 canapele care ar sta bine și în casa ta. FOTO
Ne-am gândit că odată cu începerea sezonului de iarnă putem veni și noi în sprijinul celor care caută idei de amenajare a casei prin... Home & Deco: Top 10 canapele care ar sta bine și în casa ta. FOTO

Ne-am gândit că odată cu începerea sezonului de iarnă putem veni și noi în sprijinul celor care caută idei de amenajare a casei prin care să își facă sărbătorile mult mai frumoase. Și ce poate să fie mai frumos decât să stați alături de familie pe o canapea în living și să priviți cum afară ninge, iar la televizor rulează, din nou, filmul “Singur Acasă”?

Și, în condițiile în care vreți să vă faceți un cadou frumos de Crăciun și să vă reamenajați livingul sau să îi adăugați o nouă pată de culoare, ne-am gândit să facem un TOP 10 canapele menit să aducă un plus de prospețime în orice locuință. Suntem siguri că aceste 10 idei se pot potrivi în orice casă. În plus, nuanţele alese de cei de la Lem’s, alături de motivele specifice stau la bază ideilor de amenajare recomandate pentru acest sezon.

Iată care sunt cele 10 canapele recomandate de noi pentru acest sezon:

Praga by Lems

  1. Canapea Praga

Liniile drepte și simplitatea canapelei Praga face ca acest model să fie ușor de integrat într-un spațiu bine definit. Spațiul generos pe care îl oferă asigură confortul serilor petrecute în familie.

Prin designul deosebit, aceasta canapea va completa cu succes livingul dumneavoastra și se va face remarcata atât într-un decor modern cât și într-unul clasic.

miami by lems

  1. Canapea Miami

O piesă de mobilier ce respiră un aer retro. Liniile sculpturale ale acestei canapele accentuate de picioarele din lemn masiv, stau drept mărturie că trecutul poate fi încorporat cu succes în prezent. Designul său ingenios te surprinde din orice unghi ai privi-o.

Dispunând de o extensie din lemn masiv, canapeaua Miami devine în numai câteva secunde locul perfect de relaxare.

Grosimea spătarului și a brațelor o fac potrivită pentru spațiile mici însă la fel de bine poate fi pusă în valoare de un spațiu generos. Miami este o canapea complet dehusabilă, disponibilă într-o varietate de texturi și culori.

terra by lems

  1. Canapea Terra

Terra, o canapea cu ”picioarele pe pământ”. Robustă dar caracterizată de linii fine și drepte în același timp, acest produs te surprinde plăcut cu look-ul atemporal, ce-i conferă un aer elegant și aparte. Terra – o canapea ce se lasă descoperită la un pahar de vorbă… pe care îl servești din barul montat opțional, într-unul din brațele canapelei. Terra este disponibilă într-o varietate de materiale (stofe, piele naturală și piele ecologică) și culori.

london by lems

  1. Canapea London Chesterfield

O atmosferă elegantă de seară liniștită, cu un film bun și un pahar de cognac sau o pisică adormită pe un colț de canapea. Modelul atemporal, cu butoni clasici, liniile armonioase și șezutul confortabil transformă spațiul în care se află, conferindu-i personalitate și prestanță.

barcelona by lems

  1. Canapea Barcelona

O canapea impunătoare în care liniile moderne se îmbină perfect cu caracterul tradițional. Fie că alegi această canapea pentru un living somptuos sau un birou impunător, vei face cea mai bună alegere. Canapeaua Barcelona este disponibilă într-o varietate de materiale (stofe, piele naturală și piele ecologică) și culori.

havana by lems

  1. Canapea Havana

Liniile moderne, materialele revoluționare și amplitudinea acestor canapele alături de designul său ingenios – rezultatul colaborării cu un designer italian, toate acestea contribuie la unicitatea canapelei Havana – un produs care nu încetează să te surprindă cu confortul său.

Canapeaua Havana este disponibilă într-o varietate de materiale (stofe, piele naturală și piele ecologică) și culori, recomandarea producătorului fiind stofele din colecția Infinity, stofe revoluționare, considerate materiale tehnice, ceea ce se traduce într-o rezistență foarte bună la pete (lichide, grăsime, etc.).

stockholm by lems

  1. Canapea Stockholm

Imaginează-ți o atmosfera relaxată… râsete, prieteni dragi, seri care peste ani vor deveni amintiri plăcute. Acesta este cadrul în care se potrivește canapeaua Stockholm.

Cu un design modern și varietatea mare de culori și materiale în care este disponibilă, canapeaua Stockholm imprimă un aer tineresc spațiului în care se află.

Confortul este asigurat de pernele de șezut și spătar realizate din poliuretan de densitate medie. Iar pentru atunci când serile devin nopți, canapeaua este disponibilă și în varianta extensibilă, fiind dotată cu saltea cu structura High Resilience (structura de celule deschise ce permit o aerisire intensă a saltelei). Datorită acesteia, extensia poate fi recomandată pentru dormit zilnic.

Bucovina by lems

  1. Canapea Bucovina

O fărâmă de paradis mioritic, canapeaua Bucovina păstrează tradiția pur românească. Dacă iți dorești o canapea confortabilă care să iți bucure și ochii și inima de român, atunci Bucovina este canapeaua perfectă, care îmbină confortul modern cu tradiționalul.

Astfel, modelele și culorile tradiționale re-interpretate în buchetul floral cusut pe husa canapelei, sunt ideale pentru a completa design-ul casei tale.

Simplitatea construcției canapelei, prin liniile drepte și așezate, încântă privirea și o face să se oprească pe broderia cusută, atât pe brațele canapelei, cât și pe șezutul și pernele ei. La cerere, modelul broderiei poate fi personalizat atât pentru canapeaua Bucovina cât și pentru alte modele sau materiale.

Monte Carlo by Lems

  1. Canapea Monte Carlo

Imaginează-ți că te așezi și simți cum plăcerea te învăluie, simțurile ți se destind, visurile sunt la îndemâna ta. Monte Carlo este mai mult decât un simplu colțar, este confortul materializat. Un produs impunător, rafinat și mai presus de orice extrem de confortabil, Monte Carlo este destinat să fie punctul central al încăperilor spațioase.

Fiind un produs modular, colțarul Monte Carlo se adaptează ușor nevoilor tale. Așa că te provocăm să îl încerci. Te va convinge cu siguranță. Monte Carlo este disponibil într-o varietate de materiale (stofe, piele naturală și piele ecologică) și culori.

Milano by lems

  1. Canapea Milano

Este plăcut să ai un ambient perfect adaptat nevoilor tale. Canapeau Milano exprimă libertatea de a alege și de a obține mereu confort și distincție pentru casa ta. Un produs cu linii clasice și calde, acesta este astfel gândit încât să îți ofere un confort deosebit. Milano este disponibil într-o varietate de materiale (stofe, piele naturală și piele ecologică) și culori.

Trebuie să vă mai spunem că LEM’S oferă mobiler de calitate, modern, rezistent, primitor, bine integrat în ambianța oricărui cămin autohton, mobilier „made in Romania”. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 metri pătrați de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 metri pătrați. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.