Blue Air, certificat IATA Operational Safety Audit (IOSA) Blue Air, certificat IATA Operational Safety Audit (IOSA)
Operatorul de transport aerian Blue Air, una dintre cele mai mari companii de profil din Romania, a primit certificarea IOSA. IOSA este programul de... Blue Air, certificat IATA Operational Safety Audit (IOSA)

Operatorul de transport aerian Blue Air, una dintre cele mai mari companii de profil din Romania, a primit certificarea IOSA. IOSA este programul de evaluare acceptat si recunoscut international, creat sa analizeze managementul operational si procedurile de control al unei companii aeriene.

Pe parcursul auditului, care implica controlul a peste 900 de standarde si bune practici recomandate, sunt analizate urmatoarele departamente: zbor, control operational si dispeceratul de zbor, departamentul de inginerie si intretinere, operatiunile la bordul aeronavelor executate de insotitorii de bord, operatiunile la sol, departamentul cargo si securitate.

“IOSA este un sistem de evaluare recunoscut si acceptat la nivel mondial, creat sa analizeze mamangementul operational si procedurile de control a unei companii. Inregistrarea IOSA solicita o munca asidua din partea personalului si implica alocarea unei cantitati mari de resurse si timp”, a declarat Regional Vice President Europe, Rafael Schvartzman.

Astazi la nivel mondial sunt doar 403 companii IOSA si pentru noi aceasta realizare reprezinta un important element care ne diferentiaza de alti operatori aerieni.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.