O reclamă de Crăciun topeşte inimile în întreaga lume. VIDEO O reclamă de Crăciun topeşte inimile în întreaga lume. VIDEO
Pe scut, bunicul este văzut cum îşi face cumpărături şi cum petrece apoi singur Crăciunul, copiii săi fiind prea ocupaţi ca să mai ajungă... O reclamă de Crăciun topeşte inimile în întreaga lume. VIDEO

Pe scut, bunicul este văzut cum îşi face cumpărături şi cum petrece apoi singur Crăciunul, copiii săi fiind prea ocupaţi ca să mai ajungă şi pe la casa părinească. Anii trec, scuzele rămân, până într-o zi când anunţul morţii sale le zguduie tuturor vieţile. Continuarea filmuletului este într-adevăr una care merită urmărită.

Abia lansată, reclama supermarket-ului a ajuns viral pe reţele de socializare, mulţi recunoscând deschis că au plâns când au văzut-o.

La fel de multe lacrimi au curs probabil şi după lansarea advertorialului marca John Lewis, care, în doar o lună de la apariţie, a strâns zeci de milioane de vizualizări.

Lanţul britanic de magazine universale John Lewis are deja o traditie a reclamelor emoţionante de Crăciun. Fiecare nouă poveste pe care o spune reclama sa de sărbătorii fiind aşteptată de mulţi cu sufletul la gură, an de an.

SURSA: Mediafax.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.