Floria în Stradă -florăria destinație pentru flori și cadouri create de artiști locali, la Piața Dorobanți Floria în Stradă -florăria destinație pentru flori și cadouri create de artiști locali, la Piața Dorobanți
Floria în Stradă, noua destinație pentru flori și cadouri din Piața Dorobanti, a fost lansată oficial în seara de 26 noiembrie. Alături de flori,... Floria în Stradă -florăria destinație pentru flori și cadouri create de artiști locali, la Piața Dorobanți

Floria în Stradă, noua destinație pentru flori și cadouri din Piața Dorobanti, a fost lansată oficial în seara de 26 noiembrie.

Alături de flori, Floria În Stradă propune, ca parte dintr-un demers de a sprijini talentul local, o selecție de cărti scrise de autori români contemporani, vinuri alese din cramele românești și obiecte de decor semnate de designeri români de obiect. Toate acestea intră într-un dialog cu florile și, împreună cu acestea, compun cadoul ideal.

„După ce am făcut primul pas în offline în primăvară, cu florăria de la Câmpineanu, am constatat că ne dorim să propunem românilor nu doar o florărie alfel, ci mai mult decât o florărie. Așa că am creat un concept pentru un spațiu premium, în care pe lângă o multitudine de flori speciale, aranjamente, buchete sau flori in ghiveci, propunem și obiecte create de artiști locali” –declară Andreea Uceanu, Manager General al diviziei offline a Grupului Floria.

Obiectele de decor prezentate la Floria În Stradă sunt realizate de artiști precum Madalina Andronic (vaze unicat), Rosca’s (rame foto cu calitate muzeală), Patzaikin (vase inspirate de Delta Dunării), Ubikubi (vaze You’ve got flowers), NoTime (ceas realizat manual), Maria Filipescu (bijuterii) sau Dana Rogoz (lumanare parfumata cu răvaș Moon, Ediție Limitată).

Grupul Floria mizează pe florăriile offline și investește 200.000 de euro pentru conceptulFloria în Stradă Dorobanți

Cărțile sunt semnate de scriitori contemporani precum Mircea Cărtărescu, Neagu Dgiuvara, Liliana Nicolae și multi alții, în timp ce vinurile provin de la cramele românești premium.

Echipa de floriști a fost pregătită la standarde internaționale, pentru a-și pune în valoarea creativitatea și talentul atât prin compozițiile realizate în florărie, cât și la evenimente personale sau corporate.

Floria are o experiență de peste 5 ani, în realizarea de aranjamente și buchete, prin divizia sa online, Floria.ro, liderul pieței florăriilor online. Prin deschiderea florăriei –concept Floria În Stradă, Floria propune clienților o experiență premium la cumpărarea de flori la un preț corect.

Stilul buchetelor Floria În Strada este contemporan, îndrăzneț și întotdeauna remarcabil, acest lucru fiind validat atât de către clienți, cât și prin statutul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.