Au pariat pe carnea de vită și au acum un business de succes Au pariat pe carnea de vită și au acum un business de succes
Au pariat pe carnea de vită și au acum un business de succes. În doar 5 ani, un restaurant autentic american din Capitală a... Au pariat pe carnea de vită și au acum un business de succes

Au pariat pe carnea de vită și au acum un business de succes. În doar 5 ani, un restaurant autentic american din Capitală a ajuns în topul preferințelor amatorilor de carne și burgeri de vită premium. În perioada următoare, urmăresc extinderea la nivel național. 

Dragos_20PanaitSuntem mândri să avem azi o comunitate de pasionați, care știu să aprecieze calitatea premium a unei fripturi de vită. Trendul este cu siguranţă ascendent. Este o realitate care nu face altceva decât să ne oblige să fim din ce în ce mai buni. Nu e uşor, dar dacă îţi respecţi munca şi clienţii, restul vine de la sine, şi acum, şi peste doi ani și peste 50 când sperăm ca urmașii noștri să preia afacerea

Dragoș Panait, Director Executive Red Angus Steakhouse

În 2010, restaurantul a pornit cu o investiție de peste 500 de mii de euro. A reușit ca în următorul an să înregistreze o cifră de afaceri de peste 300 de mii de euro. Cel mai bun an de până acum a fost 2014, cu o cifră de afaceri de peste 600 de mii de euro.

Pe lună se vând, în medie,  peste 1.000 de burgeri și 1.500 de steakuri, cu o creştere remarcabilă în sezonul rece. Valoarea bonului mediu în restaurant este de 110 lei.

Echipa Red Angus Steakhouse sărbătorește 5 ani cu o serie de surprize: un meniu aniversar și un concurs pentru gurmanzi, intitulat „Cel mai STEAK”, prin care aceștia pot câștiga o masă pentru întreaga familie și o zi în bucătărie, alături de chef Nicolae Costache, care le va dezvălui din secrete. La final de an, oaspeții se pot bucura de o petrecere într-o atmosferă extraordinară, pe acorduri live, cu un meniu de calitate.

Chef_20Nicolae„Noi facem din servirea mesei un moment de relaxare pentru oaspeții noștri, nu doar satisfacerea unei nevoi primare. Pentru ca preparatul să fie la un nivel superior de calitate trebuie să ai carne cu o anumită textură și grad de marmorare. Tocmai de aceea, carnea Red Angus este adusă din Uruguay și Australia.

Chef Nicolae Costache

Restaurantul Red Angus Steakhouse se află pe strada Franceză nr. 56 (Centrul Istoric). Promovează un stil de viaţă sănătos, care are la bază carnea de vită certificată premium, adusă din Australia şi Uruguay.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.