YKK România a deschis la Focsani primul showroom din Europa YKK România a deschis la Focsani primul showroom din Europa
YKK România, cunoscutul producator mondial de fermoare, a deschis recent la Focsani primul showroom din Europa, intr-un spatiu de aproximativ 70 metri patrati, cu... YKK România a deschis la Focsani primul showroom din Europa

YKK România, cunoscutul producator mondial de fermoare, a deschis recent la Focsani primul showroom din Europa, intr-un spatiu de aproximativ 70 metri patrati, cu un concept de amenajare avangardist creat special pentru a pune in evidenta fermoarul YKK.

In showroom sunt expuse cele mai noi colectii de fermoare YKK, in acest moment vedeta absoluta fiind Spring/Summer 2016 Collection, alaturi de Fall/Winter 2016-2017. De doua ori pe an se aduc cele mai recente modele, produse atat in Europa cat si in Asia, prezentate si la marile targuri internationale.

“Ideea originala a fost de a deschide doar un depozit de mostre, pentru a fi cat mai flexibili in ceea ce priveste termenul de livrare pentru prototipuri. Apoi ne-am gandit ca ar fi mult mai bine sa si aratam potentialul YKK. Din acest motiv am realizat un showroom plus depozit. Dorim sa fie cat mai usor accesibile majoritatea colectiilor fashion dar si fermoarele tehnice (echipament sportiv, echipament de protective, samd) pentru departamentele de achizitii si pentru designerii fabricilor din Focsani si chiar din Moldova. Va fi locul unde vom invita reprezentantii marcilor din Europa, impreuna cu fabricile din Focsani pentru a le prezenta varietatea produsului YKK, care poate fi o reala sursa de inspiratie”, spune Raul Porutiu, Director General YKK România.

Orasul Focsani este cel mai important centru de productie pe segmentul fashion din Romania. Are cea mai mare concentrare de fabrici din tara si aici se lucreaza cele mai multe marci de renume international, incepand de la H&M si terminand cu Burberry sau Akris. In fabricile Artifex, Sorste si Pandora se produce atat pentru piata din Europa cat si pentru cea din America.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.