Remy Martin prezintă 1738 Accord Royal Remy Martin prezintă 1738 Accord Royal
Casa Remy Martin prezintă cunoscătorilor un nou cognac Fine Champagne cu un gust deosebit de fin, maturat în butoaie de stejar Limousin. Remy Martin... Remy Martin prezintă 1738 Accord Royal

Casa Remy Martin prezintă cunoscătorilor un nou cognac Fine Champagne cu un gust deosebit de fin, maturat în butoaie de stejar Limousin.

Remy Martin prezintă o nouă creație care celebrează Autorizaţia Regală, un privilegiu de onoare acordat lui Remy Martin de către Regele Louis al XV-lea al Franţei. Comercializat deja în SUA, Japonia si Africa de Sud şi lansat în toamna lui 2015 pe continentul european, 1738 Accord Royal poartă cu sine o moştenire regală.

Regele Louis al XV-lea al Franţei i-a acordat lui Remy Martin în 1738 un privilegiu rar: i-a permis să planteze o nouă podgorie într-o perioadă în care acest lucru era strict interzis în Franţa. Louis al XV-lea a fost atât de impresionat de savoir-faire-ul și de calitatea coniacurilor Casei, încât i-a acordat lui Remy această autorizaţie regală la doar 14 ani după ce acesta și-a început producția de cognac.

Pentru a aduce un omagiu acestui eveniment important din istoria Casei Remy Martin, cellar master-ul Georges Clot a creat în 1997 un amestec nou, inspirat din permanenta căutare a excelenţei şi ramânând fidel metodelor vechi de secole: selecţia eaux-de-vie-urilor maturate în butoaie din lemn de stejar Limousin și distilarea prin metode tradiționale în alambicuri mici din cupru.

1738 Accord Royal a fost creat ca tribut adus onoarei acordate de regele Louis al XV-lea al Franţei acum 275 de ani.

“Rémy Martin îşi continuă strategia de revitalizare în Europa, oferind produse pentru „a seduce” iubitorii de coniac şi pentru a recruta consumatori noi. Lansarea 1738 Accord Royal reprezintă un pas în această direcţie. 1738 Accord Royal este o adevărată expresie a savoir-faire-ului Remy Martin

Augustin Depardon, Director Executiv Remy Martin

1738_70cl_PackShot_HD

UN AMESTEC TRADIŢIONAL CU AROMĂ INTENSĂ ŞI GUST EXCEPŢIONAL DE FIN

1738 Accord Royal surpinde esența şi calitatea faimoaselor amestecuri Remy Martin care au garantat succesul internaţional al Casei încă din 1724. Selecţia specifică a eaux-de-vie-urilor este făcută exclusiv din podgoriile cele mai căutate ale regiunii Cognac, Petite Champagne şi Grande Champagne, iar maturarea lor se face în butoaie de stejar rumenit.

Obținut prin metodele tradiţionale de distilare, 1738 Accord Royal oferă o experienţă nouă, dar autentică, ce confirmă stilul Remy Martin. Rezultatul este un gust bogat, complex, dar extrem de matur, foarte apreciat de cunoscătorii de cognac din întreaga lume pentru aroma delicata și gustul fin.

Generoasele note fructate de prune şi duceață de smochine sunt completate de arome intense de stejar, toffee şi pâine prăjită. Gustul răsfață simțurile prin împletirea armonioasă a aromelor de zahăr ars, unt, mirodenii coapte și ciocolată amăruie, toate într-un buchet robust,  cu un finiş cremos.

Aromat dar matur în seducţia sa, 1738 Accord Royal se ridică la înălţimea oricărei ocazii. Poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau în cocktailuri – se îmbină armonios cu arome de citrice, fiind ideal pentru clasicul Side Car sau în alte creații mixologice noi. Ideal în compania deserturilor, în special a ciocolatei fine.

1738AR canister white background_LR

Istoria Casei Rémy Martin începută în anul 1724 se confundă cu istoria unei familii, o familie de viticultori, care de cinci generaţii este ghidată de aceeaşi pasiune. Unul dintre secretele coniacului produs de Rémy Martin este solul regiunilor Grande Champagne şi Petite Champagne, regiuni care asigură condiţiile ideale pentru cultivarea soiurilor de struguri folosiţi în producţia de coniac. Eaux de vie-urile provenite din aceste regiuni au cel mai mare potenţial de învechire şi de aceea sunt extrem de preţuite.

Este nevoie de timp şi talent pentru a scoate la iveală esența coniacului. Astfel, eaux-de-vie-ul obținut este învechit vreme de câteva decenii în butoaie de stejar Limousin și armonizat apoi în blenduri de către Master Cellar-ul Rémy Martin. Cognacul Fine Champagne este singurul blend care provine din două regiuni protejate prin Appellation d’Origine Contrôlée (AOC), ceea ce certifică în mod oficial calitățile unice ale cogniacului obtinut din prodgoriile Grande Champagne și Petite Champagne.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.