New Trends: Nestlé îți aduce eroi din seria Star Wars New Trends: Nestlé îți aduce eroi din seria Star Wars
Un mic dejun echilibrat cu cereale Nestlé îți poate aduce și o întreagă serie de cavaleri Jedi, lorzi Sith, Star Troopers, Wookies și alți... New Trends: Nestlé îți aduce eroi din seria Star Wars

Un mic dejun echilibrat cu cereale Nestlé îți poate aduce și o întreagă serie de cavaleri Jedi, lorzi Sith, Star Troopers, Wookies și alți eroi ai binecunoscutului și mult așteptatului episod 7 al seriei Star Wars!

Începând cu acestă lună, pungile promoționale de cereale Nestlé: Nesquik, Chocapic, Cookie Crisp, Cheerios, Cini Minis și Lion conțin jucării gratuite STAR WARS: TREZIREA FORȚEI, cu personajele din filmul care urmează să fie lansat la mijlocul lunii decembrie.

„În această perioadă, ne dorim să îi avem alături de noi pe toți fanii seriei STAR WARS, care pot astfel colecționa personajele lor îndrăgite. Fiecare pungă promoțională de cereale Nestlé aduce o nouă surpriză celor mici și nu numai. Fie ca forța să fie cu voi și să vă bucurați atât de energia oferită cât și de gustul de neegalat al micului dejun cu cereale!”, a declarat Olimpia Nadolu, Associate Marketing Manager, Breakfast Cereals Nestlé România.

Cerealele pentru mic dejun Nestlé au un gust irezistibil, forme unice și conțin elemente importante pentru o alimentație echilibrată: vitamine, minerale și CEREALE INTEGRALE.

Nestlé este lider mondial în industria alimentară, fiind prezent în 86 de țări, cu un număr de 468 de fabrici și 333.000 de angajați. Prin misiunea companiei “Good Food, Good Life”, Nestlé își ia angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții consumatorilor în fiecare zi, în întreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte dintr-un stil de viață sănătos.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.