„Pașaport Gerovital”, la a doua ediție: transport gratuit pentru comenzile interne și externe Farmec „Pașaport Gerovital”, la a doua ediție: transport gratuit pentru comenzile interne și externe Farmec
De 1 Decembrie, Farmec, unul dintre cei mai mari producători români de cosmetice, lansează cea de-a doua ediție a campaniei „ Pașaport Gerovital”. Campania... „Pașaport Gerovital”, la a doua ediție: transport gratuit pentru comenzile interne și externe Farmec

De 1 Decembrie, Farmec, unul dintre cei mai mari producători români de cosmetice, lansează cea de-a doua ediție a campaniei „ Pașaport Gerovital”.

Campania se derulează pe www.farmec.ro în perioada 1-3 decembrie, timp în care consumatorii sunt invitați să își surprindă rudele sau prietenii din străinătate, dar și din țară, cu produse 100% românești.

Astfel, Farmec oferă cadou transport gratuit pentru orice cumpărături în valoare de minim 99 lei, atât pentru comenzile efectuate din România, cât și pentru cele externe. În campanie sunt incluse toate produsele prezente pe site-ul companiei: produse din cele mai noi game cum ar fi Gerovital H3 Derma+ și Gerovital Tratament Expert, dar și din game deja testate și iubite de milioane de consumatori, precum Gerovital Happiness, Gerovital Perfect Look, Gerovital H3 Men, Farmec Natural, Doina și Aslavital.

Livrarea produselor este disponibilă în România, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembrug, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia și Suedia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.