De Black Friday #ChooseYourColor @Diane Marie Studio De Black Friday #ChooseYourColor @Diane Marie Studio
Care este culoarea ta preferată? Roz? Galben? Verde? Mov? Poate Turquoise, Albastru sau Marsala? Diane Marie știe că îți place La vie en rose și s-a hotărât să coloreze zilele de #Black... De Black Friday #ChooseYourColor @Diane Marie Studio

Care este culoarea ta preferată? Roz? Galben? Verde? Mov? Poate Turquoise, Albastru sau Marsala? Diane Marie știe că îți place La vie en rose și s-a hotărât să coloreze zilele de #Black Friday!

Diane Marie Studio te pregătește de minivacanța de la începutul iernii și te invită să-ți reimprospătezi dressing-ul de pantofi și să îți alegi modelele preferate. Lasă-te purtată de culoare în weekend-ul prelungit de finalul toamnei și descoperă ofertele personalizate de la Diane Marie.

Arta pantofilor de poveste: incursiune în lumea Dianei Nedea, fondatoarea Diane MarieStudio

Joi, 26 noiembrie, de la ora 18:00, Diane Marie Studio te invită la o sesiune de reduceri #ChooseYourColor în magazinele din centrul Capitalei, în Pasajul șelari Nicolae, nr. 4 sau în Smârdan nr 28. Întreaga zi vei fi surprinsă cu prețuri personalizate la toate culorile și multe alte surprize!

Dacă nu ajungi joi în magazine, Diane Marie continuă reducerile exclusiv online pe 27, 28 și 29 noiembrie pe www.pantofidianemarie.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.