Două noi SDK-uri pentru realitate virtuală de la NVIDIA- Video Două noi SDK-uri pentru realitate virtuală de la NVIDIA- Video
NVIDIA a lansat oficial două kit-uri de software development (SDK) în versiunea 1.0: NVIDIA GameWorks™ VR și NVIDIA DesignWorks™ VR. Folosite în paralel cu... Două noi SDK-uri pentru realitate virtuală de la NVIDIA- Video

NVIDIA a lansat oficial două kit-uri de software development (SDK) în versiunea 1.0: NVIDIA GameWorks™ VR și NVIDIA DesignWorks™ VR.

Folosite în paralel cu unitățile de procesare vizuală (GPU) GeForce® și Quadro®, aceste kit-uri le oferă dezvoltatorilor uneltele necesare pentru a crea experiențe de realitate virtuală (VR) spectaculoase și îi ajută să obțină performanțe superioare, să reducă latența, să îmbunătățească compatibilitatea la nivel hardware și să accelereze transmisiile video la 360 grade.

Realitatea virtuală schimbă felul în trăim experiențele din viața de zi cu zi, de la explorarea Everestului din propria locuință la vizionarea unui eveniment sportiv din perspectiva antrenorului sau a jucătorilor.  Obținerea unor experiențe realiste e o sarcină complexă, astfel că realitatea virtuală imersivă necesită o capacitate de procesare grafică de șapte ori mai ridicată decât aplicațiile și jocurile 3D clasice.

Ambele SDK-uri oferă o gamă variată de API-uri și de librării pentru dezvoltatorii de căști și aplicații, cum ar fi NVIDIA Multi-Res Shading Technology. Această tehnologie de randare disponibilă pentru publicul larg în premieră sporește performanțele cu până la 50%, păstrând calitatea imaginii intactă.

Cele două SDK-uri lansate astăzi oferă suport pentru Windows 10.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.