Black Friday și pentru produsele de mobilier: Casa Rusu – TVA cadou şi reduceri de până la 50% Black Friday și pentru produsele de mobilier: Casa Rusu – TVA cadou şi reduceri de până la 50%
Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, anunţă desfășurarea unei campanii de Black Friday, în perioada 23... Black Friday și pentru produsele de mobilier: Casa Rusu – TVA cadou şi reduceri de până la 50%

Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, anunţă desfășurarea unei campanii de Black Friday, în perioada 23 – 30 noiembrie,  ce va oferi clienţilor reduceri semnificative și eliminarea TVA-ului pentru întreaga gamă de produse.

Astfel, timp de o săptămână, vizitatorii tuturor magazinelor Casa Rusu, dar şi clienţii magazinului online, se vor putea bucura de tăierea TVA-ului pentru sute de produse din ofertă. Printre acestea se numără atât ansamblurile de mobilier pentru dormitoare, bucătării, camere de tineret sau living-uri, precum și mic mobilier, tapițerii și decorațiunile interioare din gama Cassima.

Potrivit companiei, numărul de produse pregătit special pentru această ocazie depășește 20.000 de bucăți, în toate cele 28 de magazine din reţea și magazinul online. De asemenea, compania susține că, prin aceste acțiuni, vânzările vor spori cu minim 300% comparativ cu o săptămână normală din an.

„Având în vedere experiența noastră și cunoscând preferințele clienților Casa Rusu, anul acesta ne așteptăm mobilierul tapiţat și mobilierul pentru living să atragă cel mai mult interesul acestora și să înregistreze cea mai mare parte din vânzări”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

De asemenea, tot în această perioadă, compania pune la dispoziția clienților și o serie de produse speciale de mobilier și decorațiuni cărora li se vor aplica reduceri de 40% şi 50%. Din această categorie nu vor lipsi produse precum biblioteci, dulapuri, dormitoare sau decoraţiuni.

În acest fel, dormitorul AIDA, al cărui preț, în mod normal, ajunge la 2.798 lei, va putea fi achiziționat, în perioada de referință, la doar 1.399 lei. De asemenea, modelul de bibliotecă  ETNA va fi redus de la 3.200 lei la 1.920 lei. Şi vasele ceramice vor fi reduse cu 50%, având preţuri cuprinse între 35 si 59 de lei.

„Știm cât de importantă este alegerea mobilierului şi a decoraţiunilor și, din acest motiv, am decis ca Black Friday la Casa Rusu să se întindă pe o perioadă de o săptămână, astfel încât clienții noștri să poată face cea mai bună alegere, bazată pe criterii relevante, fără a fi constrânși de timp”, a completat Cristian Rusu.

Acesta a menționat faptul că promoțiile se vor fi desfășurate în toate cele 28 de magazine fizice, dar și în cadrul magazinului virtual al companiei.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat. În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 28 de magazine.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.