Black Friday: Reduceri de pana la 60% la vacantele 2016 Black Friday: Reduceri de pana la 60% la vacantele 2016
Destinatiile pentru vacanta de vara constituie principala oferta de la MAREEA de Black Friday in acest an, dar nu lipsesc circuitele turistice in tara... Black Friday: Reduceri de pana la 60% la vacantele 2016

Destinatiile pentru vacanta de vara constituie principala oferta de la MAREEA de Black Friday in acest an, dar nu lipsesc circuitele turistice in tara ori in strainatate. Reducerile de preturi, valabile o singura zi, ajung vineri, 20 noiembrie 2015, pana la 60 %, iar sejururile pot fi achizitionate online, telefonic si in agentii intre orele 07.00 – 22.00.

Marius Usturoiu, General Manager MAREEA

“Conceptul de Black Friday a prins foarte bine in Romania la initiativa marilor retaileri si s-a dezvoltat constant si in turism din anul 2012, atunci cand MAREEA l-a implementat pentru prima data in tara noastra. Datele comparative pe ultimii trei ani ne confirma succesul acestei campanii, de exemplu, ziua de Black Friday, atat in 2013, cat si in 2014, a insemnat circa 50% din vanzarile pe luna noiembrie a anului respectiv.”

Reducerile aplicate ofertelor de vacanta Black Friday in acest an fac ca un sejur de 7 nopti cazare cu mic dejun in Grecia continentala sa ajunga de la 160 euro la 64 euro/persoana/sejur. In Grecia insulara, in Zakynthos de exemplu, o vacanta All Inclusive poate fi achizitionata vineri, cu 310 euro in loc de 534 euro/pers./7 nopti.

Pentru destinatia Bulgaria, pretul pentru o noapte de cazare, cu mic dejun inclus, scade vineri de la 27 euro/persoana la 12 euro/persoana, iar in ceea ce priveste litoralul romanesc, un sejur de 5 nopti cazare cu mic dejun, la Eforie Nord, este redus de la 378 lei la 236 lei/persoana.

Un studiu MAREEA realizat pe cele trei sezoane de Black Friday (2012 – 2014) indica faptul ca mai mult de 60% dintre romanii care rezerva vacante cu reducerile de Black Friday, prefera mediul online. Dintre acestia, 35% sunt cei care au si platit online, 30% prin transferuri bancare si 35% direct in agentii.

Marius Usturoiu, General Manager MAREEA

“Pentru MAREEA, numarul tot mai mare al turistilor care isi platesc astfel cumparaturile de Black Friday, nu este deloc o surpriza. Clientii castiga astfel timp, in plus MAREEA pune la dispozitia clientilor sai si posibilitatea de a plati in pana la 12 rate fara dobanda, prin intermediul cardurilor de credit ale bancilor partenere cu care colaboram.”

Conform aceluiasi studiu MAREEA, cele mai solicitate destinatii de Black Friday sunt Grecia insulara – in special zborurile directe catre Creta, Rhodos si Zakynthos (35%), Litoralul romanesc (30%),  Bulgaria, Spania si Turcia (18%), Grecia continentala (12%), alte destinatii / circuite culturale in Europa (5%).

Toate aceste datele relevate de studiul MAREEA – touroperator aflat  in top 10 agentii de turism din Romania, arata succesul campaniei Black Friday, astfel ca asteptarile pentru editia din acest an vizeaza rezultate optimiste.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.