Rezervările First Minute au adus Christian Tour încasări de peste 800.000 euro la TTR 2015 Rezervările First Minute au adus Christian Tour încasări de peste 800.000 euro la TTR 2015
Agenția de turism Christian Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil, a raportat încasări cu 60% mai mari... Rezervările First Minute au adus Christian Tour încasări de peste 800.000 euro la TTR 2015

Agenția de turism Christian Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil, a raportat încasări cu 60% mai mari pe perioada ediției de toamnă a Târgului de Turism al României (care a avut loc în perioada 12-15 nov. la Romexpo) comparativ cu anul trecut.

Astfel, agenția a vândut sejururi și circuite în valoare de circa 850.000 de euro. În jur de 2000 de turiști au cumpărat pachete turistice în timpul târgului, cu 20% mai mulți decât anul trecut.

„Vedeta” standului Christian Tour la Târgul de Turism al României a fost conceptul First Minute, prin care turiștii își pot rezerva sejururile din vara lui 2016 cu reduceri de 40-50% și cu un avans de doar 25 euro pe cameră, restul urmând a fi achitat cu până la 21 zile înainte de data călătoriei. În topul celor mai solicitate destinații din oferta First Minute 2016 se află: Antalya, insulele Creta, Corfu, Thassos și Zakynthos.

Seniorii s-au orientat în special către Costa del Sol și Costa Brava, două dintre destinațiile pentru care beneficiază de prețuri speciale, prin programul Senior Voyage. În ce privește pachetele pentru sărbătorile de iarnă, Revelionul în Dubai și Emiratele Arabe Unite se află în topul preferințelor la această ediție.

Corfu„Așa cum anticipam, programul First Minute a generat vânzări consistente la Târgul de Turism, datorită reducerilor mari și posibilității de a plăti o sumă foarte mică în avans. La mare căutare au fost și vacanțele exotice și, spre surprinderea noastră, a fost rezervat un număr considerabil de pachete pentru Mauritius, Republica Dominicană și Mexic, pentru prima parte a anului 2016”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour.

În plus, vizitatorii prezenți la standul Christian Tour au cheltuit, în medie, 400 euro de persoană, mai mult decât media generală anuală, pentru că și-au rezervat atât sejururile de Crăciun și Revelion, mai scumpe decât alte pachete din timpul anului, cât și cele de vară. Apetitul crescut pentru vacanțele exotice a contribuit, totodată, la mărirea bugetului.

La Târgul de Turism al României, Christian Tour a lansat prima cursă charter de avion către insula Ibiza, fiind disponibile pachete care pornesc de la 384 de euro de persoană. Totodată, special pentru Antalya și Grecia, a fost creat programul VIP Family by Pegas Holidays, în care sunt incluse numeroase hoteluri de 5 stele cu facilităţi foarte bune pentru copii. Aici vor fi înfiinţate primele cluburi de vacanţă dedicate copiilor din România – SuriClub, cu animatori vorbitori de limba română.

Pentru sfârşitul acestui an, Christian Tour vine cu oferte speciale prin programele Ski Plus, dedicat amatorilor de schi, Vacanțe cu parfum de scorţişoară – cu pachete pentru pieţe de Crăciun în toată Europa și pentru perioada Crăciunului, sau Winter Sun, cu vacanțe de iarnă în destinaţii exotice, calde. În premieră, a fost lansat și programul „Călătorii pentru suflet”, destinat celor care își doresc să ajungă în locuri recunoscute pentru încărcătura lor spirituală, în Israel, Egipt, Iordania, Grecia, Republica Moldova, Turcia sau Bulgaria.

Alături de toate companiile din grupul său, Christian Tour a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 62 de milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.