Black Friday aduce reduceri de până la 90% la piatra naturală pentru amenajări Black Friday aduce reduceri de până la 90% la piatra naturală pentru amenajări
De Black Friday, îţi amenajezi casa cu piatră naturală la preţuri reduse cu până la 90%! Altfel spus, pe 20 noiembrie, pe PiatraOnline.ro ai... Black Friday aduce reduceri de până la 90% la piatra naturală pentru amenajări

De Black Friday, îţi amenajezi casa cu piatră naturală la preţuri reduse cu până la 90%! Altfel spus, pe 20 noiembrie, pe PiatraOnline.ro ai 50 de produse din piatră naturală (marmură, travertin, ardezie, mozaicuri de piatră naturală) la preţ redus, pentru amenajari de interior si exterior.

“Odată cu trecerea timpului am înţeles că oamenii îşi doresc cele mai bune produse, însoţite de servicii complete, personalizate, care să ajungă la nivelul aşteptărilor lor”, ne spune Mariana Bradescu, co-fondator Rock Star Construct. “De aceea filozofia noastra e simplă: să construim relaţii profesionale de succes, asigurând servicii excelente şi materiale de cea mai bună calitate”.

Folosind piatra naturală, vei adauga personalitate oricărui spaţiu: living, băi, dormitoare, holuri, prin placarea unui perete sau a pardoselii (piatra naturală este un bun conductor de căldură, deci este potrivită şi pentru sistemele de încălzire în pardoseală).

Astfel, pe 20 noiembrie, poţi achizitiona piatra la super discount-uri fie online, de pe site-ul PiatraOnline.ro, fie direct din cel mai mare showroom de piatră naturală din România, situat în Aleea Teişani, nr. 137 A. Transportul este foarte rapid, comanda va ajunge la tine în maxim 48 de ore (două zile lucrătoare), în orice oraş din ţară.

În plus, PiatraOnline îţi pune la dispoziţie servicii complete: vei primi sfaturi şi recomandări legate de folosirea pietrei naturale în amenajări, informaţii utile legate de montaj şi tratamentul ce trebuie aplicat pentru creşterea rezistenţei materialului şi poti intra în legătura cu o echipa de montatori cu experienţă în lucrul cu piatra naturală, dacă ai nevoie de ajutor la montaj.

Cum te pregăteşti?

  • Înscrie-te pe pagina dedicata campaniei ca să te asiguri că primeşti oferta exact atunci când e publicată;
  • Vino în showroom-ul PiatraOnline, inspiră-te din spaţiile concept, setează-ţi preferinţele şi vorbeşte cu un specialist în piatră naturală; poţi vedea şi cele mai frumoase proiecte de amenajare cu piatra naturala în rol principal, pe blogul PiatraOnline;
  • Pe 20 noiembrie fii prezent în showroom sau online – de obicei, stocurile se epuizează în prima parte a zilei;

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.