Moda la bărbați în 2016: să își coloreze părul și să aibă tunsori neo-punk Moda la bărbați în 2016: să își coloreze părul și să aibă tunsori neo-punk
Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvăluie că, în anul 2016, coafurile masculine vor fi mai îndrăznețe, mai extravagante și mai agresive ca niciodată. Cristi Pascu... Moda la bărbați în 2016: să își coloreze părul și să aibă tunsori neo-punk

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvăluie că, în anul 2016, coafurile masculine vor fi mai îndrăznețe, mai extravagante și mai agresive ca niciodată.

Cristi Pascu a fost recent invitat special la Salon International 2015 de la Londra, cel mai mare eveniment dedicat stiliștilor profesioniști, unde au fost trasate și comunicate principalele tendințe în coafura pentru anul 2016.

“2015 a fost un an extraordinar de colorat. Tendința se va mentine și pentru anul viitor și se va manifesta și în cazul bărbatilor. Cu alte cuvinte se poartă părul vopsit, însă culorile sunt mai reci. Vor predomina nuanțele de albastru electric, gri metalizat sau violet. Vom întâlni mai puțin galben, roșu sau roz, cu toate că nu este exclus ca aceste nuanțe calde să fie combinate inedit cu gri metalizat”, declară Cristi Pascu.

barbati cu barba

Pe de altă parte, curentul neo-punk vine in întâmpinarea bărbaților care își doresc coafuri unice și cu totul speciale.

“În anul 2016 accentul cade pe îndrăzneală, însă păstrând o agresivitate masculină. Părul ras pe părți, cu tot felul de modele, simboluri sau cruci întoarse definește cel mai bine  curentul neo-punk”, continuă Cristi Pascu.

Epoca lumbersexualilor (a bărbaților care poartă barbă) nu apune în 2016, barba fiind încă un element cheie și definitoriu în conturarea unui look de efect.

“Barba încă este pe val și poate atinge foarte multe forme, dimensiuni și modele, în funcție de fizionomia feței sau de cât de agresiv ne dorim să avem look-ul”, mai spune stilistul.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hairstyliști din România, cu o activitate în domeniu de peste 20 de ani.

Inițiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din Romania”, Cristi Pascu le oferă șansa celor talentați și pasionați de coafură să devină hairstyliști profesioniști, prin Academia de Coafură Cristi Pascu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.