“Finding Dory”, continuarea lui “Finding Nemo”, în cinema din 2016. Video “Finding Dory”, continuarea lui “Finding Nemo”, în cinema din 2016. Video
Primul trailer pentru noul film animat “Finding Dory” (În căutarea lui Dory), a fost prezentat săptămâna aceasta de Ellen DeGeneres, cea care și-a împrumutat... “Finding Dory”, continuarea lui “Finding Nemo”, în cinema din 2016. Video

Primul trailer pentru noul film animat “Finding Dory” (În căutarea lui Dory), a fost prezentat săptămâna aceasta de Ellen DeGeneres, cea care și-a împrumutat vocea acestui pește-chirurg din film, informează Huffington Post, citat de Agerpres.

Pelicula va fi lansată la 29 iunie 2016, la 12 ani de la succesul monumental al aventurilor lui Nemo, care a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film de animație în 2004, al doilea film cel mai profitabil din istoria Pixar, după “Toy Story 3”. El a acumulat peste 865 de milioane de dolari în întreaga lume.

Și de data aceasta, cinefilii se pot reîntâlni cu micul pește clovn, cu tatăl său Marine și cu Dory, bineînțeles, care începe să-și amintească de copilăria ei și pleacă în căutarea familiei sale în largul Californiei.

Filmul a fost regizat de Andrew Stanton, unul dintre pilonii Pixar, care a regizat și primul film din serie, “Finding Nemo”, și “Wall-E”, și care a scris scenariul pentru multe alte filme ale studioului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.