Cum arată colecția de pijamale pentru iarnă de la Sofiaman Cum arată colecția de pijamale pentru iarnă de la Sofiaman
Sofiaman întâmpină venirea iernii cu o colecție de haine de casă și de noapte în culori vii și cu imprimeuri romantice. Astfel, designerii brandului... Cum arată colecția de pijamale pentru iarnă de la Sofiaman

Sofiaman întâmpină venirea iernii cu o colecție de haine de casă și de noapte în culori vii și cu imprimeuri romantice. Astfel, designerii brandului vin cu o serie de modele de pijamale, compleuri, cămăși de noapte și halate fabricate din materiale moi și călduroase.

Culorile predominante ale gamei sunt roșu, violet, corai, grena, violet, albastru, gri și bej. Imprimeurile florale, bulinele, volanele și aplicațiile de funde sau nasturi sunt detaliile care caracterizează noile articole vestimentare de la Sofiaman.

Modelele sunt fabricate din bumbac, material natural extrem de călduros și din modal, o fibră naturală derivată din vâscoză ce absoarbe ușor umiditatea, își păstrează culoarea după mai multe spălări și nu intră la apă.

Pantalonii uni sunt conici sau drepți și au buzunare laterale, iar bluzele sunt fie la baza gâtului, fie sunt prevazute cu nasturi.

Halatele sunt confecționate din materiale extrem de călduroase și moi, cu buzunare și cordon în talie.

Noile produse Sofiaman pot fi găsite în magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), în cele 8 magazine proprii din ţară, în cele două magazine în sistem franciză, dar şi la cei peste 300 de distribuitori naţionali.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.