Alexandrion lansează proiectul “Serile Brâncoveanu”, la Muzeul de Artă din Ploiești Alexandrion lansează proiectul “Serile Brâncoveanu”, la Muzeul de Artă din Ploiești
Alexandrion Grup România a dat start proiectului “Serile Brâncoveanu”, al cărui concept propune o succesiune inedită de subiecte economice și financiare, urmate de momente... Alexandrion lansează proiectul “Serile Brâncoveanu”, la Muzeul de Artă din Ploiești

Alexandrion Grup România a dat start proiectului “Serile Brâncoveanu”, al cărui concept propune o succesiune inedită de subiecte economice și financiare, urmate de momente artistice și sesiuni de degustare a vinarsului Brâncoveanu.

Primul astfel de eveniment a fost organizat la Ploiești, în incinta Muzeului de Artă, clădire înscrisă pe lista monumentelor istorice ce poartă amprenta arhitecţilor români şi străini din ultimul sfert al secolului al XIX-lea. Evenimentele ce vor urma și în alte orașe ale țării vor fi organizate, de asemenea, în clădiri reprezentative pentru cultura și istoria României – muzee de artă, palate, conace, vechi case boierești etc.

“Nu întâmplător am pornit acest proiect la Ploiești, în județul Prahova, locul pe care îl numim cu drag <<acasă>> pentru că aici, în Prahova, mai exact, în comuna Bucov, se află Distileriile Alexandrion, locul în care iau naștere produsele noastre. Suntem, deci, legați într-un mod aparte de acest județ și ne-am bucurat să fim alături de partenerii noștri în această seară specială”, a declarat Nawaf Salameh, fondatorul și președintele Alexandrion Grup România.

Alexandrion,  proiect, “Serile Brâncoveanu”, Muzeul de Artă din Ploiești2

Peste 100 de persoane au participat la eveniment, iar invitatul special al serii a fost dl. George Georgakopoulos, Președintele Executiv Bancpost, care a vorbit invitaților despre rolul sistemului bancar în susținerea activă a economiei românești.

Seara a fost completată de un moment artistic asigurat de sopranele Irina Baianț și Oana Andra, soliste la Opera Română, acompaniate de profesorul Alexandru Petrovici și s-a încheiat cu o degustare a vinarsului Brâncoveanu, susținut de Liviu Grigorică brand ambassador Brâncoveanu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.