Avem nevoie de micul dejun! Ne oferă “combustibil” pentru întreaga zi Avem nevoie de micul dejun! Ne oferă “combustibil” pentru întreaga zi
După cum probabil ați observat în ultima lună, am încercat să vă spun că este foarte important să mâncăm dimineața, dar e şi mai... Avem nevoie de micul dejun! Ne oferă “combustibil” pentru întreaga zi

După cum probabil ați observat în ultima lună, am încercat să vă spun că este foarte important să mâncăm dimineața, dar e şi mai important ce mâncăm. Trebuie să știți că avem nevoie de nutrienţi din toate grupele care să ne asigure “combustibil” pentru mai mult timp, iar un mic dejun sănătos ne garantează acest lucru. Pe scurt, încercam să vă transmit că un mic dejun sănătos este esențial.

Vă mai psun doar atât. Un mic dejun echilibrat furnizează nutrienții esențiali, crește capacitatea de concentrare, ceea ce îți va îmbunătăți nivelul performanțelor zilnice.

Chiar și atunci când timpul este limitat există alternative. Micul Dejun Herbalife. Shake Formula 1 cu aromă de ciocolată se prepară rapid și ușor (2-3 minute), iar la mai puțin de 220 kcal per porție, reprezintă o alternativă mai sănătoasă decât un covrig mâncat în grabă dimineața, atunci când ești pe fugă. În loc de cafea ai la dispoziţie un ceai de plante foarte aromat şi o băutură concentrată Herbal Aloe pentru hidratare optimă.

Am organizat chiar și un mic concurs, iar câștigătorul (sau mai bine zis câștigătoarea: Mihaela Dalar) m-a însoțit, recent, la evenimentul „Breakfast of Champions. Powered by Herbalife”. Aici, the Mixologist – Anca Lungu, alias Prințesa Polonic, a pus în blender reţete meşteşugite pentru dimineţi reuşite, iar noi le-am degustat cu plăcere.

Dar mai multe despre cum ne-am petrecut dimineața puteți vedea în filmulețul de mai jos, precum și în galeria foto.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.