Târgul de Turism vine cu reduceri de până la 50%. ANAT: românii au înțeles beneficiile early booking Târgul de Turism vine cu reduceri de până la 50%. ANAT: românii au înțeles beneficiile early booking
Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR) vine cu reduceri substanțiale pentru pachetele de vacanță oferite de agențiile de turism. Și... Târgul de Turism vine cu reduceri de până la 50%. ANAT: românii au înțeles beneficiile early booking

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR) vine cu reduceri substanțiale pentru pachetele de vacanță oferite de agențiile de turism.

Și dacă vă gândiți că oferta târgului constă doar în oferte pentru sezonul de iarnă care stă să înceapă, ei bine, veți avea o surpriză. Cea mai mare parte a celor peste 220 de companii prezente în cadrul acestei ediții vine cu reduceri, care pot ajunge și până la jumătate, pentru pachetele turistice din vara lui 2016.

“Rezervările pentru vara 2016 au început chiar din luna septembrie. Am trecut la târg de la ofertele de iarnă pe cele early booking pentru vară și asta pentru că majoritatea vizitatorilor care vin acolo caută ofertele pentru vara viitoare. Observăm în ultimii ani o dinamică în comportamentul turiștilor români, iar cererea este devansată”, declara șeful ANAT în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc înainte de deschiderea oficială a TTR.

Potrivit acestuia, turiștii români și-au manifestat deja interesul și pentru ofertele early booking de pe litoralul românesc.

În cele 4 zile de desfășurare a acestuia, între 12 și 15 noiembrie (în incinta Romexpo), oficialii din turism estimează ca numărul vizitatorilor să ajungă la 15.000 de persoane.

Un număr de 16 țări, printre care și România (Albania, Austria, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Marea Britanie, Palestina, Polonia, Tanzania, Ungaria) își vor prezenta oferta turistică în cadrul ediției de toamnă din acest an. Potrivit organizatorilor, suprafața de expunere este de peste 7.500 de metri pătrați.

Evenimentul promovează atracții turistice care includ turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.