S-a înființat Asociația Incoming România. Doleanță principală: recunoașterea incomingului ca export de servicii turistice S-a înființat Asociația Incoming România. Doleanță principală: recunoașterea incomingului ca export de servicii turistice
Eforturile reprezentanților din turismul românesc de a crește numărul turiștilor străini care ne vizitează țara sunt tot mai vizibile. Cea mai recentă inițiativă în... S-a înființat Asociația Incoming România. Doleanță principală: recunoașterea incomingului ca export de servicii turistice

Eforturile reprezentanților din turismul românesc de a crește numărul turiștilor străini care ne vizitează țara sunt tot mai vizibile. Cea mai recentă inițiativă în acest sens este formarea Asociației Incoming România, care a primit avizul judecătorilor în data de 2 noiembrie.

Asociația are 14 membri fondatori implicați în domeniul primirii de turiști străini în România, și își propune, ca principale obiective, susținerea și recunoașterea turismului de incoming în România ca și export de servicii turistice, dar și promovarea și recunoașterea României ca destinație turistică specifică și unică, prin valorile sale tradiționale și moderne.

Cum se prezinta România la Târgul Internațional de Turism de la Londra? FOTO

“Asociația s-a creat din nevoia membrilor săi de a se implica, pe fondul pasivității autorităților, în identificarea și rezolvarea problemelor specifice cu care se confruntă turismul de incoming în România”, spun fondatorii săi.

Totodată,  asociația este deschisă tuturor operatorilor economici români, care activează în incomingul românesc, și  își dorește să devină o voce puternică, comună și să participe la dialogul cu autoritățile naționale și locale implicate pentru a îmbunătăți condițiile de desfășurare a turismului de incoming în România.

Turiștii care vin în România au cu 5,5% mai multe spații de cazare comparativ cu anul trecut

Asociația Incoming România este condusă de un consiliu director, având ca președinte pe Doru Oprea (Come & Go Corporate Travel) și prim vicepreședinte pe Dan Penciu (Travelmaker).

Sosirile în unitățile turistice de la noi, plus 17% la opt luni

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.