Cum să îți rezervi vacanța de vară cu un avans de 25 de euro Cum să îți rezervi vacanța de vară cu un avans de 25 de euro
Christian Tour le pregăteşte surprize turiştilor la Târgul de Turism al României, care are loc între 12 și 15 noiembrie, la Complexul Romexpo. Una... Cum să îți rezervi vacanța de vară cu un avans de 25 de euro

Christian Tour le pregăteşte surprize turiştilor la Târgul de Turism al României, care are loc între 12 și 15 noiembrie, la Complexul Romexpo. Una dintre cele mai tentante oferte este First Minute, prin care românii își pot rezerva vacanța din vara lui 2016 cu doar 25 de euro avans şi cu reduceri de până la 50%. Turiștii vor descoperi multe alte noutăți: curse charter către insula Ibiza, programul Călătorii pentru suflet și oferte speciale pentru Crăciun și Revelion.

Între 12 și 15 noiembrie 2015, cel mai mare tour operator de chartere din România le oferă turiștilor ocazia de a-și asigura vacanţa plătind numai 25 de euro în avans. Cu oferta specială First Minute, sejururile din vara lui 2016 pot fi achiziţionate cu un avans de doar 25 euro pe cameră, restul urmând a fi achitat cu până la 21 zile înainte de data călătoriei.

Conceptul First Minute înseamnă și reduceri de 40-50% pentru vacanțele cumpărate în această perioadă. Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile de vară din portofoliul Christian Tour, precum: Insula Thassos – de la 15 euro/ persoană (autocar/individual); Halkidiki – de la 29 euro/persoană (autocar/ individual), Insula Zakynthos – de la 24 euro/ persoană (avion/ autocar/ individual), Insula Creta – de la 165 euro/ persoană (avion), Antalya – de la 235 euro/ persoană (avion), Insula Rodos – de la 206 euro (avion).

„O noutate a sezonului estival 2016 este lansarea primei curse charter de avion către insula Ibiza, fiind disponibile pachete care pornesc de la 384 de euro de persoană. De altfel, cererile numeroase pentru destinaţii turistice din Spania, din ultimele sezoane, ne-au determinat să creştem numărul de locuri charter către Mallorca şi Tenerife, dar şi să introducem această nouă destinaţie, Ibiza, un mic paradis pentru tineri şi pentru iubitorii de distracţie”, declară Marius Pandel, CEO-ul Christian Tour.

Vara anului 2016 vine cu noutăţi și pentru destinaţiile consacrate, precum Antalya, care rămâne în topul celor mai căutate destinaţii pentru familiile cu copii. Special pentru ele, a fost creat programul VIP Family by Pegas Holidays, în care sunt incluse numeroase hoteluri de 5 stele cu facilităţi foarte bune pentru copii.

Şi, pentru ca cei mai mici călători să se bucure din plin de vacanţă, în cele mai bune hoteluri din Antalya şi Grecia vor fi înfiinţate primele cluburi de vacanţă dedicate copiilor din România – SuriClub. Aici, cei mici vor avea parte de atenţie deosebită din partea animatorilor vorbitori de limba română şi se vor bucura de activităţi distractive şi educative în fiecare zi.

Burj Khalifa_Dubai

Pentru sfârşitul acestui an, Christian Tour vine cu oferte speciale prin programul Vacanțe cu parfum de scorţişoară. În acest concept au fost incluse pachete foarte accesibile pentru pieţe de Crăciun în toată Europa (Viena, Praga, Cracovia, Nürnberg, Budapesta, Bruxelles sau Paris), pachete pentru perioada Crăciunului, dar şi winterbreak-uri la Milano, Florenţa, Roma, München, Lisabona sau în Andalusia. La mare căutare sunt şi vacanţele de tip Winter Sun, în destinaţii exotice, calde, precum: Dubai și Emiratele Arabe Unite, Republica Dominicană, Mexic, Cuba, Mauritius sau Maldive.

„Sunt convins că românii prezenţi la Târgul de Turism al României vor fi foarte interesaţi de ofertele First Minute. Ne aşteptăm ca aceştia să-şi facă rezervare din timp pentru a beneficia de reducerile de până la 50% şi pentru a-și putea asigura hotelul şi perioada dorite. De asemenea, pachetele pentru Revelion şi pentru schi în staţiunile consacrate din Austria, Italia, Franţa sau Bulgaria vor fi la mare căutare, fiindcă ne aflăm în prag de sezon. Totodată, ne aşteptăm la o cerere mult mai mare în acest an, faţă de anii precedenți, pentru destinaţiile exotice şi croazierele din perioada primăverii”, precizează Marius Pandel, CEO Christian Tour

Ski Resort Zell am See - Austria

Tot pentru perioada iernii, Christian Tour a lansat un program dedicat amatorilor de schi şi alte sporturi de iarnă – Ski Plus. Acesta include pachete complete de vacanţă în cele mai căutate staţiuni de schi din Austria, Bulgaria, Italia, Franţa sau România.

În plus faţă de sezoanele anterioare, au fost introduse curse săptămânale cu autocarul către cele mai importante regiuni schiabile: București – Austria (Kaprun-Zell am See-Kitzbuhel), București – Bansko şi București – Brașov. În timpul târgului de turism, atât în cadrul standului Christian Tour, cât şi online, iubitorii de schi se pot înscrie în concursul „Pune plus pe Ski Plus”, pentru a câștiga echipamente de schi și snowboard, tablete sau alte premii instant.

La Târgul de Turism, Christian Tour va lansa, în premieră, și programul „Călătorii pentru suflet”, destinat celor care își doresc să ajungă în locuri recunoscute pentru încărcătura lor spirituală, în Israel, Egipt, Iordania, Grecia, Republica Moldova, Turcia sau Bulgaria.

„Pământul Făgăduinței” poate fi văzut în pelerinaje cumulate între trei destinaţii: Israel – Iordania și Israel – Peninsula Sinai. În Grecia, turiștii pot vizita, printre altele, Complexul Meteora, Muntele Athos, Mănăstirea Sf. Paisie Aghioritul, Insula Eghina, Insula Evia, Insula Corfu, Insula Kefaloni. În Turcia, pot descoperi Cappadocia, unde s-au înfiinţat câteva dintre primele biserici creştine, iar în Istanbul – una dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult din lume, Patriarhia Ecumenică Sf. Sofia.

În România, pelerinii se îndreaptă spre Bucovina, Maramureș, Mănăstirea Prislop, Mănăstirea Nicula, Mănăstirea Sihăstria, mănăstiri din Vâlcea, Mănăstirea Sf. Andrei din Dobrogea.

Standul Christian Tour, unul dintre cele mai mari din cadrul Târgului de Turism al României, se află în Pavilionul C1, stand 10-11.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.