“Call of Duty Ops III”, încasări de 550 de milioane de dolari în 3 zile “Call of Duty Ops III”, încasări de 550 de milioane de dolari în 3 zile
Ultimul episod a seriei de jocuri video “Call of Duty” a avut încasări de 550 de milioane de dolari în primele trei zile de... “Call of Duty Ops III”, încasări de 550 de milioane de dolari în 3 zile

Ultimul episod a seriei de jocuri video “Call of Duty” a avut încasări de 550 de milioane de dolari în primele trei zile de la lansare, a anunțat miercuri editorul său, Activision, citat de Agerpres.

Firma americană arată și că, în aceeași perioadă, fanii au cumulat peste 75 de milioane de ore de joc online. “Milioane de fani ne-au demonstrat, o dată în plus, cât de puternic este atașamentul lor față de acest joc”, a spus patronul Activision, Bobby Kotick, afirmând că este cea mai semnificativă lansare din acest an în sectorul divertismentului, inclusiv cinema.

“Call of Duty Ops III”, disponibil de vinerea trecută, este al 12-lea episod al unei serii care se numără printre cele mai vândute din lume, chiar dacă a înregistrat o pierdere de viteză în ultimii ani.

Ultimul episod transportă jucătorul în anul 2065, într-o lume unde războiul la sol a devenit regulă ca urmare a sistemelor antiaeriene tot mai perfecționate și a reducerii resurselor din cauza încălzirii climatice.

Soldații dispun de capacități sporite datorită progreselor tehnologice care fac luptele mai dinamice.

Jocul permite, pentru prima oară în “Call of Duty”, transformarea unei femei într-unul dintre protagoniști datorită unui instrument de personalizare a personajelor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.