PayPoint aduce serviciile preplătite ale Neosurf în România PayPoint aduce serviciile preplătite ale Neosurf în România
PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail, anunță semnarea unui parteneriat cu Neosurf, furnizor internațional de... PayPoint aduce serviciile preplătite ale Neosurf în România

PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail, anunță semnarea unui parteneriat cu Neosurf, furnizor internațional de servicii preplătite pentru plăți online.

Astfel, şi consumatorii din România au de acum posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică Neosurf, pentru a efectua plăți pe internet într-o manieră simplă, sigură şi accesibilă.

Conform unor studii recente, 40% dintre românii care obișnuiesc să facă cumpărături online estimează că vor cheltui în anul următor și mai mulți bani pe internet (Gemius Research – Ecommerce Romania 2014).

În acest context, oferirea unei soluții de plată simple şi sigure, ce oferă confidențialitate totală, similară numerarului, reprezintă un beneficiu major pentru consumatori. Prin intermediul parteneriatului cu Neosurf, PayPoint aduce pe piața locală acest nou serviciu ce sporește accesibilitatea plăților pe internet.

Întregul proces de convertire a numerarului în monedă electronică este simplu, sigur şi rapid: consumatorii pot veni în oricare din cele peste 9.200 de magazine PayPoint din țară, unde pot plăti în numerar pentru a achiziționa vouchere Neosurf la valoarea dorită (25, 50, 100 sau 300 RON). Voucher-ul conține un cod secret, ce se utilizează ulterior pe internet, pentru a efectua o plată la oricare din magazinele online partenere Neosurf, fără a furniza alte date financiare, bancare, date personale sau ale cardului de credit ori debit.

Neosurf este disponibil utilizatorilor din întreaga lume din 2004, fiind recunoscut pentru gradul înalt de confort şi siguranța asociat plăților efectuate pe internet. Voucherele Neosurf sunt acceptate de mii de site-uri, din diverse zone de interes pentru consumatori, precum divertismentul online (jocuri online, pariuri, jocuri de noroc, etc) şi nu numai. O bună parte a celor mai importante platforme online la nivel mondial vor oferi, în următoarele luni, opțiuni de plată cu ajutorul monedei electronice Neosurf.

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 9.200 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 104 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare.

PayPoint oferă, de asemenea, servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs, precum şi servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet, printre care se numără Nobel şi Worldtelecom (Number One).

Neosurf a fost lansat în 2004 în Franța de către Nicolas Saubie. Voucherele Neosurf sunt acum disponibile în peste 100.000 de magazine nivel mondial și pot fi utilizate pentru mii de site-uri și comercianți online. Consumatorii achiziționează un voucher Neosurf cu numerar și vor folosi numărul unic și securizat primit odată cu voucherul pentru a plăti cumpărăturile online de pe site-ul preferat. Plățile prin serviciul Neosurf nu necesită informații bancare sau personale suplimentare, fiind o soluție optimă şi pentru consumatorii care nu sunt încrezători în siguranța tranzacțiilor online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.