Smartwatch-ul de lux al lui Tag Heuer se lansează azi în State. Când ajunge în Europa? Smartwatch-ul de lux al lui Tag Heuer se lansează azi în State. Când ajunge în Europa?
Casa elvețiană de orologerie va lansa astăzi, în cursul unui eveniment programat să aibă loc la New York, noul său smartwatch de lux, Carrera... Smartwatch-ul de lux al lui Tag Heuer se lansează azi în State. Când ajunge în Europa?

Casa elvețiană de orologerie va lansa astăzi, în cursul unui eveniment programat să aibă loc la New York, noul său smartwatch de lux, Carrera Connected.

Ceasul inteligent, care va funcționa pe baza sistemului de operare Android Wear, fiind produs în parteneriat cu Google și Intel, cele două firme tech care au pus la dispoziție componentele interne și senzorii gadgetului, va fi vândut în Statele Unite pentru 1.500 de dolari.

Totodată, potrivit declarațiilor CEO-ului Tag Heuer Jean-Cllaude Biver, citate de presa internațională, smartwatch-ul va putea fi cumpărat și din Europa până la finalul acestei săptămâni.

Paradoxal, deși are la bază sistemul celor de la Google, oficialul casei elvețiene de orologerie a declarat că smartwatch-ul companiei va avea “aproape aceleași funcționalități” ca și Apple Watch, Carrera Connected rămânând în continuare un produs destinat segmentului luxury.

În plus, informațiile apărute în presă anunță faptul că smartwatch-ul Tag Heuer va avea o carcasă realizată în întregime din titan, cureaua sa putând fi personalizată în șase variante de culoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.