RFI România împlineşte 25 de ani. O zi de emisiuni speciale de la ARCUB Gabroveni RFI România împlineşte 25 de ani. O zi de emisiuni speciale de la ARCUB Gabroveni
Cu această ocazie jurnaliştii RFI România realizează joi, 19 noiembrie, 13 ore de emisiuni speciale în direct din Centrul Cultural ARCUB ( Hanul Gabroveni... RFI România împlineşte 25 de ani. O zi de emisiuni speciale de la ARCUB Gabroveni

Cu această ocazie jurnaliştii RFI România realizează joi, 19 noiembrie, 13 ore de emisiuni speciale în direct din Centrul Cultural ARCUB ( Hanul Gabroveni ). Principalele teme ale actualităţii româneşti şi internaţionale vor fi dezbătute de ziariştii RFI România şi de invitaţii lor între 7.00 şi 20.00.

Pe lângă programele în direct de la Hanul Gabroveni sunt programate alte momente speciale, cum ar fi expoziţia foto a artistei Felicia Simion, piesa de teatru ”Moi, le mot”, scrisă de Matei Vişniec şi regizată de Denise Schropfer sau concertul lui Zoli Toth, un promotor al muzicii neconvenţionale de percuţie.

La aniversarea celor 25 de ani, alături de echipa RFI România sunt prezente Marie-Christine Saragosse, Preşedinte – Director General France Medias Monde, (grupul din care face parte Radio France Internationale) şi Cecile Megie, Director RFI.

De 25 de ani, RFI România difuzează programe, în română şi în franceză, consacrate actualităţii, culturii şi francofoniei. Cu o echipă de 25 de persoane la Bucureşti şi doi jurnalişti la Paris, RFI România difuzează zilnic 13 ore de programe  proprii, acordând o atenţie specială actualităţii.

Postul emite în FM la Bucureşti, Iaşi, Craiova, Cluj şi Chişinău. Alte 60 de posturi de radio locale din ţară preiau o parte din programe. În total, RFI România este ascultat săptămânal de aproape 320.000 de persoane în întreaga ţară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.