New Trends: Cum să îți aranjezi buchetul de mireasă cu morcovi, broccoli, anghinare sau praz. Galerie FOTO New Trends: Cum să îți aranjezi buchetul de mireasă cu morcovi, broccoli, anghinare sau praz. Galerie FOTO
Noul trend în materie de buchete pentru mirese ne arată preferințele tot mai ciudate ale femeilor. Multe dintre acestea preferă să aibă legume, fructe, dar și... New Trends: Cum să îți aranjezi buchetul de mireasă cu morcovi, broccoli, anghinare sau praz. Galerie FOTO

Noul trend în materie de buchete pentru mirese ne arată preferințele tot mai ciudate ale femeilor. Multe dintre acestea preferă să aibă legume, fructe, dar și zarzavaturi în buchetul de mireasă cu care merg la altar în ziua nunții. Compozițiile sunt originale și creative, este de părere Chris Wood, profesionist în domeniu. Acesta susține că “tendința este buchetul sălbatic și fantezist, cu un aranjament de sezon, suplu și asimetric”, scrie The Telegraph, citat de Agerpres.

Morcovii, broccoli, varza, anghinarea, prazul, dar și merele, lămâile sau portocalele sunt acum preferate trandafirilor și macilor. Altfel spus, buchetele nu mai sunt astfel exclusiv din flori, ci cuprind “un amestec de frunze, plante ierboase, fructe și legume.

Unele plante sunt introduse în buchetul de mireasă pentru valoarea lor simbolică. De exemplu, cimbrișorul reprezintă curajul, iar lavanda, devotamentul și iubirea eternă.

Sursa foto: http://www.southboundbride.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.