Happy Tour mizează pe digital și lansează  „Happytârgul online de călătorii” Happy Tour mizează pe digital și lansează  „Happytârgul online de călătorii”
Operatorul de turism Happy Tour lansează „Happytârgul online de călătorii” direct pe site-ul www.happytour.ro, oferindu-le turiştilor posibilitatea să îşi planifice online următoarea vacanţă, cu... Happy Tour mizează pe digital și lansează  „Happytârgul online de călătorii”

Operatorul de turism Happy Tour lansează „Happytârgul online de călătorii” direct pe site-ul www.happytour.ro, oferindu-le turiştilor posibilitatea să îşi planifice online următoarea vacanţă, cu ajutorul gadgeturilor.

„Happytârgul online de călătorii” a fost creat astfel încât turiștii să poată să primească oferte de vacanță personalizate, în funcție de preferințele lor, dar și de perioada în care vor să călătorească.

Începând de luni, 9 noiembrie, cei interesați își pot alege de pe site oferte pentru Revelion, pieţe organizate de Crăciun în marile capitale europene și city-break-uri în Europa. O categorie aparte este “Early Booking primăvară-vară 2016”, care le oferă posibilitatea să-și rezerve vacanţe cu reduceri considerabile. HAPPYșor, mascota agentiei, îi va anunța personal când se lansează ofertele dorite de ei.

„Happytârgul online de călătorii” va fi găzduit pe site-ul www.happytour.ro  și a fost conceput ca o alternativă inedită la târgul tradițional de turism, prin care toți cei interesați de o vacanță să beneficieze de oferte personalizate, fără a fi nevoie să se deplaseze în această perioadă. Astfel își pot planifica vacanța dorită de oriunde, fie de acasă, fie de la birou”, spune Alexandra Mateuță, director de Marketing Happy Tour.

Ofertele speciale de Happytârg vor putea fi accesate online începând cu data de 12 noiembrie, în prima zi a ediției de toamnă a Târgului de Turism din România și va putea fi accesat până pe 20 noiembrie 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.