Lily Aldridge va purta un sutien de 1,8 milioane de euro la următoarea prezentare Victoria’s Secret Lily Aldridge va purta un sutien de 1,8 milioane de euro la următoarea prezentare Victoria’s Secret
Top modelul american Lily Aldridge este cea aleasă să prezinte sutienul în valoare de 1,8 de milioane de euro la viitorul show al celebrei... Lily Aldridge va purta un sutien de 1,8 milioane de euro la următoarea prezentare Victoria’s Secret

Top modelul american Lily Aldridge este cea aleasă să prezinte sutienul în valoare de 1,8 de milioane de euro la viitorul show al celebrei firme de lenjerie Victoria’s Secret, relatează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpress.

Sutienul este confecționat din peste 6.500 de pietre prețioase montate în aur de 18 karate și este creația lui Mouawad, bijutier al casei, care a avut nevoie de 685 de ore de muncă pentru a-l realiza.

Denumit “Fantasy Bra” va fi piesa vedetă cu care se va încheia populara și foarte mediatizata paradă ce va avea loc în 10 noiembrie. Lumea va trebui să aștepte însă până în 9 decembrie pentru a vedea show-ul la televiziune.

Aldrige se alătură astfel altor top modele celebre precum Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima sau Heidi Klum care s-au lăsat admirate cu astfel de creații costisitoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.