Amazon își deschide prima librărie tradițională Amazon își deschide prima librărie tradițională
Deși și-a început activitatea ca și vânzător online de cărți, gigantul american din industria de e-commerce Amazon a luat hotărârea, la mai mult de... Amazon își deschide prima librărie tradițională

Deși și-a început activitatea ca și vânzător online de cărți, gigantul american din industria de e-commerce Amazon a luat hotărârea, la mai mult de 20 de ani de prezență pe piață, de a începe să își comercializeze cărțile în modul tradițional.

De aceea, oficialii Amazon vor inaugura pe 3 noiembrie prima librărie tradițională (magazin de tip brick-and-mortar) al companiei. Magazinul, denumit Amazon Books, va fi inaugurat în Seattle, marcând, totodată, și primul magazin fizic al companiei.

Librăria Amazon nu va vinde doar cărți, vizitatorii având și posibilitatea de a încerca câteva dintre cele mai populare gadgeturi create de companie (tabletele Kindle și Fire, Fire TV sau Echo), acestea urmând să fie expuse într-o zonă special dedicată tehnologiei complementare cărților.

Interesant este faptul că volumele din librărie vor fi însoțite și de ratingul pe care acesta l-au primit pe site, dar și un review al clienților.

Dacă prima librărie fizică a Amazon va fi un succes este foarte posibil ca gigantul american să își extindă imperiul și în afara lumii digitale, făcând tocmai lucrul pe care a dorit să ăl schimbe: librăriile tradiționale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.