Skanska a semnat un nou contract de închiriere Skanska a semnat un nou contract de închiriere
Skanska a semnat un contract de închiriere cu brandul românesc de saloane de înfrumusețare Geta Voinea, în cea de-a două clădire din Green Court... Skanska a semnat un nou contract de închiriere

Skanska a semnat un contract de închiriere cu brandul românesc de saloane de înfrumusețare Geta Voinea, în cea de-a două clădire din Green Court Bucharest. Noua zonă de servicii de 86 mp va completa spațiile deja prezente în complexul de birouri, precum: restaurantul Best Chef, 1 Minute, Carrefour Express și Orange shop.

Prin această închiriere, gradul de ocupare al clădirii B a ajuns la 78%.Tranzacția a fost intermediată de către Knight Frank, iar deschiderea oficială a salonului va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie.

Odată cu acest nou chiriaș, gama serviciilor pe care le regăsim în cadrul complexului nostru continuă să se extindă. Astfel, cei care lucrează în Green Court Bucharest beneficiază de tot ce au nevoie în proximitatea locului lor de muncă, fără stres și pierdere de timp. Sunt bucuros că acest brand românesc de renume s-a alăturat proiectului nostru și dorim să le urăm bun venit.”, spune Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de către Skanska în România și este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafață totală de 52.000 mp. Clădirea B are 18.000 mp în 12 etaje supraterane și trei nivele subterane, cu 315 locuri de parcare.

“Suntem entuziasmați de această extindere a lanțului de saloane Geta Voinea cu o locație în Green Court Bucharest. Prin noul salon le vom pune la dispoziție viitorilor clienți o gamă completă de servicii de înfrumusețare: coafor, cosmetică, manichiură și solar. În plus, angajații companiilor localizate în acest complex vor putea beneficia de Programul Corporate Geta Voinea ce le oferă la fiecare vizită în salon reduceri substanțiale la toate serviciile oferite.”, spune Geta Voinea, Directorul Executiv Geta Voinea Hair And Beauty Salons.

 Green Court Bucharest deține pre-certificarea LEED Gold și oferă numeroase soluții sustenabile pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător și pentru a reduce semnificativ costurile operaționale. Tehnologiile moderne, eficiente din punct de vedere energetic, precum fațada dublă și sistemele de iluminat echipate cu senzori de mișcare și de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil.

Locurile de parcare speciale și facilitățile pentru biciclete, curtea interioară cu acces gratuit la Wi-Fi și prizele de încărcare pentru mașinile electrice vor fi, de asemenea, la dispoziția chiriașilor.

Workplaces by SKANSKA

Conceptul “Workplaces” este o inovație lansată și implementată în intreaga lume de către Skanska din 2013, disponibilă și în Green Court Bucharest. Conceptul se bazează pe 4 principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriașilor și construcțiile verzi.

  • Mediul de lucru: Obiectivul Skanska este acela de a crea medii de lucru excelente unde afacerile și oamenii pot prospera. Un mediu de lucru sănătos și inspirațional stimulează creativitatea și colaborarea, reflectă valorile companiilor și ajută la atragerea celor mai buni angajați. De aceea, toți cei care lucrează în Green Court Bucharest se vor putea bucura de o curte interioară cu numeroase spații verzi, zone de socializare cu conexiune Wi-Fi gratuită, potrivite pentru pauze sau sesiuni de lucru creative. În plus, vor avea la dispoziție vestiare, dușuri și rasteluri pentru bicicliști.
  • Localizarea: Skanska se dedică dezvoltării de spații care contribuie la dezvoltarea mediului urban, dar și spații în care oamenii să interacționeze cu clienții, colegii și comunitatea. Green Court Bucharest este situat pe Strada Gara Herăstrău, în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, una dintre hub-urile de business din București cu cel mai mare potențial. Accesul ușor către centrul orașului și aeroport, precum și proximitatea față de mijloacele de transport în comun sunt o parte dintre avantajele acestei poziționări.
  • Profitabilitatea chiriașilor: Spațiile de lucru moderne și inovatoare contribuie la o productivitate mai mare a angajaților, la diminuarea perioadelor de concediu medical și oferă o flexibilitate sporită de a răspunde nevoilor viitoare. Fiabilitatea, reducerile de costuri și productivitatea sunt principalele caracteristici ale spațiilor de lucru din Green Court Bucharest. Chiriașii vor beneficia de spații personalizate, ușor de adaptat pentru nevoile viitoare, în care angajații lor vor fi mai fericiți și mai sănătoși.
  • Construcțiile verzi: Primul pas către sustenabilitate este reprezentat de construcțiile verzi și de aceea Skanska folosește tehnologii eficiente din punct de vedere al utilizării resurselor pentru clădiri mai confortabile, mai sănătoase și mai bine echipate, controlând în același timp riscurile creșterii costurilor. Green Court Bucharest nu face excepție, astfel că proiectul este contruit respectând principiile dezvoltării sustenabile, concept care se traduce în soluții inovative pentru reducerea impactului clădirii asupra mediului și de asemenea pentru reducerea costurilor operaționale ale clădirii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.