Prima ediție SmartDrinks of Bucharest la Galeriile ArtMark Prima ediție SmartDrinks of Bucharest la Galeriile ArtMark
SmartDrinks of Bucharest, evenimentul dedicat exclusiv pasionaților de băuturi fine, va avea loc în perioada 4 – 5 noiembrie, la Galeriile ArtMark. Invitatul special... Prima ediție SmartDrinks of Bucharest la Galeriile ArtMark

SmartDrinks of Bucharest, evenimentul dedicat exclusiv pasionaților de băuturi fine, va avea loc în perioada 4 – 5 noiembrie, la Galeriile ArtMark. Invitatul special al evenimentului este Dominique Laporte, desemnat, în 2004, cel mai bun somelier din Franța.

SmartDrinks of Bucharest se va desfășura pe parcursul a două zile, timp în care cei peste 20 de expozanți, prezenți cu standuri proprii, le vor oferi participanților experiențe unice.

Prima zi este rezervată clienților corporate, care sunt invitați la o serie de momente interactive, oferite de către cei mai buni specialiști în domeniu.

Cea de-a doua zi a evenimentului este dedicată amatorilor de băuturi fine, care pot lua parte la activități speciale ce implică degustări de băuturi premium, începând cu ora 13:00. De asemenea, aceștia pot afla informații inedite direct de la experți naționali și internaționali.

Seria activităților speciale va fi completată de Costin Gache, bartender profesionist, care va anima atmosfera.

Invitații speciali ai evenimentului sunt: Dominique Laporte, Costin Gache, Hilde Loulier – Director de export Europa – Asia – Africa BROTTE, David Boxall – Director de vânzări BERMAR Intl, Bogdan Tănăsoiu – CEO BBC, Wine and Spirits, Sandro Casimirri – Manager de export Gruppo La-Vis, Duncan Hyter – Manager de export, Vantguard, Matthieu Luneau – Manager de export Champagne Besserat de Bellefon și Pierre Damidot – Ambasador de brand, Champagne Deveaux, José Rafael Ballesteros Vargas – Manager de export Europa, Diplomatico Rum, John Fee- CEO Fee Brothers.

Accesul la eveniment se face numai pe bază de invitație sau cu bilet achiziționat la intrare, în valoare de 100 de lei. Invitația poate fi obținută automat, în urma unei comenzi făcute pe site-ul www.smartdrinks.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.