Auto Trends: Yamaha ne prezintă primul robot motociclist ce poate conduce cu 200 km/h – VIDEO Auto Trends: Yamaha ne prezintă primul robot motociclist ce poate conduce cu 200 km/h – VIDEO
Inginerii din echipa Yamaha susțin că robotul de ultimă performanţă ar putea în timp să fie programat nu doar pentru a conduce motociclete, dar... Auto Trends: Yamaha ne prezintă primul robot motociclist ce poate conduce cu 200 km/h – VIDEO

Inginerii din echipa Yamaha susțin că robotul de ultimă performanţă ar putea în timp să fie programat nu doar pentru a conduce motociclete, dar şi maşini, scrie cotidianul Daily Mail, citat de Medifax.ro. 

Robotul a fost conceput pentru a merge pe o pista de curse la viteze mari iar reprezentanţii Yamaha spun că-l vor folosi pentru a îmbunătăţi siguranţa motocicletelor pe care le fabrică.

Yamaha a refuzat să dezvăluie mai multe detalii despre robot, dar spune că este în întregime autonom.

“Aceasta este o motocicletă de teste pentru un robot umanoid autonom construit să performeze ca un om pe un motor Yamaha. Momentan, suntem în curs de testare cu scopul de a dezvolta robotul pentru a conduce motocicleta nemodificată pe o pistă de curse la mai mult de 200 km / h”, se arată într-un comunicat trimis de reprezentanţii Yamaha.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.