Acer R11, all in one-ul dorințelor mele Acer R11, all in one-ul dorințelor mele
Pe zi ce trece ne dorim ca toata tehnologia de utlima generatie sa vina in “sticlute mici”. Asa mi-am dorit si eu si am... Acer R11, all in one-ul dorințelor mele

Pe zi ce trece ne dorim ca toata tehnologia de utlima generatie sa vina in “sticlute mici”. Asa mi-am dorit si eu si am stat o perioada, am cautat, m-am informat, am mers prin magazinele de specialitate si am cerut pareri. Asa ca dupa aceasta cautare am pus cap la cap toate informatiile primite si atunci am stiu de ce am nevoie.

Am vrut o tableta ca sa ma uit la filme si sa navighez pe net. Pana aici nimic complicat, dar a intervenit nevoia de a aseza tableta in unghiul potrvit pentru a putea sa vizionez cele dorite, deci aveam nevoie de un suport. Acum problem nu era la suport ci la faptul ca trebuia sa ma iau ceva dupa mine mereu. Asa s-a intamplat si la partea cu tastarea, era destul de incomod sa tastez pe ecran neavand posibilitatea sa cuprind tableta cu ambele maini, trebuia sa intorc tablet si tot asa.

Acer Aspire R11 (3)

Toate astea mi-au scos in cale un laptop mic cu ecran tactil, asta era ce imi doream. Si am gasit exact ce cautam. “Jucaria” mea se numeste Acer R11. Este all in one-ul dorintelor mele. Tableta, tastatura, suport. Configuratia lui este una foarte buna. Are un procesor Intel Pentium N3700 cu frecventa de 1.6 GHz.

Nu sacadeaza si raspunde la comenzi instant, este foarte bine optimizat pentru placa lui de baza si sistemul de operare utilizat. Memoria RAM este de 8GB, mai mult decat mi-as fi dorit. Uit sa inched ferestrele din fundal pentru ca nu ma deranjeaza la navigarea pe el, nu mi se blocheaza nu imi sta in freeze.

Acer Aspire R11 (1)

Ecranul este HD cu o rezolutie de 1366 x 768, este touchscreen cu 10 puncte de atingere. Touch-ul este sensbil si raspunde foarte bine la comenzi, personal foarte multumit. Luminozitatea si contarstul foarte bine definite si optimizate. Dimensiunea este de 11 inci.

Vestea buna este ca are gorilla glass ce previne zgarieturile si mai detine si tehnolgia BluelightShield ce reduce emisia de lumina albastra ce dauneza ochilor (dureri de ochi si de cap de la stat mult in fata monitorului). Desi este detul de mic, are tot ce ne trebuie pe partea de conectivitate. El are incorporat un port HDMI, 2 USB-uri unul 2.0 si unul 3.0, mufa jack combo pentru casti si microfon, placa de retea Ethernet.

Acer Aspire R11 (4)

Placa video este integratat si oferita de cei de la Intel prin chipset-ul din placa de baza. Spatiul de stocare pe acest laptop este de 1 TB. Si am lasat la final cee ace ne doare mereu la un laptop, telefon, adica bateria. La mine in urma testelor facute durata medie a fost de 6 ore.

Asta imi ofera siguranta ca il pot lua cu mine oriunde fara sa imi fac griji ca am uitat incarcatorul acasa. Sistemul de operare este Windows 8.1 cu posibilitate de upgrade la mult asteptatul Windows 10. Si ca sa inchei ii dau un 10 cu felicitari si mie la fel pentru alegera facuta.

Acer Aspire R11 (5)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.