Ești călător pasionat? Happy Tour vrea să-ți testeze nivelul cunoștințelor de travel Ești călător pasionat? Happy Tour vrea să-ți testeze nivelul cunoștințelor de travel
Dacă intrați în categoria pasionaților de travel, avem o veste excelentă pentru voi. Happy Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața... Ești călător pasionat? Happy Tour vrea să-ți testeze nivelul cunoștințelor de travel

Dacă intrați în categoria pasionaților de travel, avem o veste excelentă pentru voi. Happy Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală a agențiilor de turism, a dat startul unei aplicații de cultură generală în materie de călătorii. Punctul forte? Se dau și premii!

Astfel, timp de o lună (aplicația va rula până la începutul lunii decembrie), fanii călătoriilor vor avea ocazia să-și testeze cunoștințele în materie de travel pe pagina agenției acceptând Provocarea lui HAPPYșor. Aplicația este structurată pe trei niveluri de dificultate, fiecare cu câte 10 întrebări în valoare de câte 10 puncte.

Cei care reușesc să acumuleze cele mai multe puncte, intră în competiția pentru premii: o vacanță la Riga pentru 2 persoane (locul 1), un aparat foto (locul 2) și o vacanță la munte, tot în doi (locul 3).

Concursul se va finaliza pe 3 decembrie, câștigătorul marelui premiu fiind anunțat pe 4 decembrie.

“Pentru a câștiga marele premiu, participanții vor trebui să răpundă la cât mai multe întrebări pentru a acumula punte. Un joc are 31 de întrebări – câte zece pe nivel la care se adaugă marea întrebare de la final -, numărul total de puncta fiind de 310”, spun realizatorii jocului.

Trebuie să știți faptul că în sistem sunt introduse mii de întrebări, acestea fiind diferite de fiecare dată când jucați. Un alt lucru important de știut este acela că un jucător se poate înregistra o singură data în joc dacă dorește să concureze pentru premii, însă poate juca ori de câte ori dorește dacă decide să joace fără miză.

Nivelurile cresc în dificultate pe parcursul jocului: primele 10 întrebări sunt despre țări, urmează orașele – la nivelul 2 -, al treilea nivel fiind mai specific – întrebările intră în detalii și trebuie să știți foarte bine istoria unor obiective turistice.

“Timpul de reacție va fi criteriul diferențiator pentru cei care ajung la final. În plus, va conta și dacă își folosesc variantele ajutătoare”, concluzionează oficialii Happy Tour.

Noi nu ne mai putem dezlipi de joc! Haideți și voi!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.