Beauty Trends: adidas lansează noua gamă de îngrijire a corpului marca UEFA Champions League: Star Edition Beauty Trends: adidas lansează noua gamă de îngrijire a corpului marca UEFA Champions League: Star Edition
adidas lansează noua colecție de îngrijire personală UEFA Champions League Star Edition , produse cu licență dedicate UEFA Champions League 2015/sezonul 16. Inspirat din... Beauty Trends: adidas lansează noua gamă de îngrijire a corpului marca UEFA Champions League: Star Edition

adidas lansează noua colecție de îngrijire personală UEFA Champions League Star Edition , produse cu licență dedicate UEFA Champions League 2015/sezonul 16. Inspirat din spiritul de excelență al Competiției, noua linie de parfumuri și produse de îngrijire a corpului permite fanilor să își celebreze pasiunea pentru fotbal în fiecare zi.

Un parfum pentru Campioni Europeni       

Fiind cel mai prestigios campionat al cluburilor de fotbal europene, UEFA Champions League aduce laolaltă cei mai buni jucători din lume într-unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive anuale ale planetei. Inspirat de acest eveniment, adidas a selecționat cele mai bune ingrediente pentru a crea o aromă fresh-lemnoasă impresionantă pentru bărbați.

Parfumul Star Edition debutează cu o explozie revigorantă de Bergamotă picantă și Mandarină, intensificată de aroma energizantă a frunzelor de Roșii și a semințelor de Cardamom. Notele de mijloc sunt construite în jurul aromei pure de Lavandină, condimentată cu Piper Negru de Madagascar și cu o tentă de trandafir pentru a sublinia masculinitatea modernă. La bază, notele intens lemnoase de Cedru de Virginia, Patchouli din Indonezia și Karanal înnobilează puterea parfumului într-o aromă de durată, demnă de campioni.

Un parteneriat al excelenței

Pentru mai bine de 30 ani adidas a colaborat cu Coty Inc. și cu sportivi de top pentru a dezvolta parfumuri și produse de îngrijire personală care să răspundă nevoilor acestora, atât pe teren cât și în afara acestuia. Gama de produse UEFA Champions  League Star Edition reprezintă cel de-al doilea an consecutiv în care divizia de îngrijire a corpului din cadrul adidas s-a parteneriat cu UEFA Champions League pentru a crea o colecție de produse cu licență oficială.

În timp ce prima colecție pune accentul pe strălucirea trofeului UEFA Champions League, noua gamă de produse de îngrijire a corpului se concentrează pe calitatea impecabilă de star. Competiția este o adevărată celebrare a profesionalismului sportiv excepțional, așa cum este simbolizat și de legendarul logo ‘starball’. Doar cluburile europene de elită se califică pentru a lua parte la finala competiției și toate privirile sunt îndreptate către jucătorii vedetă ai echipelor, fiecare dintre aceștia dorindu-și să ajungă în Hall of Fame-ul fotbalului mondial.

Păstrând ideea de star, ambalajul gamei este construit în jurul design-ului distinctiv al celebrei ‘starball’ mingea de fotbal adidas folosită în toate meciurile Campionatului. Pentru a evidenția parteneriatul, colecția body împărtășește codurile de culoare de un albastru intens și argintiu elegant cu nuanțele de brand ale Competiției. Rezultatul? Un look sportiv, masculin, ce poate recunoscut instantaneu de fanii fotbalului din întreaga lume.

Noua gamă Body Care – adidas UEFA Champions League Star Edition cuprinde:

  • Eau de Toilette 100ml, 60ml
  • After-Shave 50ml, 100ml, 60ml
  • Deo Body Spray 150ml
  • Deo Stick 51g
  • Hair & Body Shower Gel 250ml, 400ml
  • Refreshing Body Fragrance 75ml

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.