Oracle lansează generția următoare de programe Cloud Oracle lansează generția următoare de programe Cloud
Pe 25 octombrie, Oracle a întâmpinat mii de clienți, sute de parteneri și milioane de participanți virtuali din mai mult de 141 de țări... Oracle lansează generția următoare de programe Cloud

Pe 25 octombrie, Oracle a întâmpinat mii de clienți, sute de parteneri și milioane de participanți virtuali din mai mult de 141 de țări la cel mai important eveniment Cloud al acestui an, Oracle OpenWorld 2015. Acesta se desfășoară între 25 și 29 octombrie, în 18 locații din centrul orașului San Francisco, Moscone Center fiind epicentrul evenimentului. Oracle OpenWorld este spectacolul proeminent pentru industria de business și tehnologie, oferind peste 2.500 de sesiuni, 3.000 de speakeri și mai mult de 400 de demonstrații Oracle, alături de expoziții dedicate partenerilor și clienților.

Pe 25 octombrie 2015, în ziua începerii conferinţei, Larry Ellison, Oracle Executive Chairman of the Board and Chief Technology Officer a cucerit scena prinicipală cu prezentarea și conversațiile keynote. El a prezentat un set larg de soluții inovatoare pentru extinderea Oracle Cloud, cel mai cuprinzător portofoliu enterprise Cloud din lume și singurul cu adevărat integrat. Pe tot parcursul săptămânii, el și alți directori de top Oracle, inclusiv Mark Hurd, CEO Oracle și Thomas Kurian, Oracle President of Product Development vor urca pe scenă alături de cele mai puternice nume in afaceri. Keynote-urile Oracle OpenWorld vor fi transmise in direct pe www.oracle.com/openworld.

„Participanții la Oracle OpenWorld 2015 vor avea parte de un show spectaculos de inovație, tehnologie și divertisment conceput pentru a-i propulsa la noi nivele de succes personal și profesional”, a declarat Tania Weidick, Vice Președintele Oracle de Marketing de Eeveniment. „Nici o piatră nu a fost lăsată neîntoarsă pentru organizarea evenimentului și pentru crearea unei experiențe captivante pentru clienți, parteneri și entuziaști Oracle. Suntem, de asemenea, încântați de faptul că ne aflăm pe drumul cel bun în a deveni cea mai sustenabila conferință din lume din punct de vedere ecologic.”

Oracle anunţă că un număr record de parteneri își mărește oportunitățile și profitul potențial în Cloud cu Oracle. Pentru a continua susţinerea creşterii afacerilor partenerilor în Cloud, Oracle anunță un nou program Cloud în interiorul Oracle PartnerNetwork (OPN). Acesta consolidează programul câștigător de premii de la Oracle și permite partenerilor actuali sau viitori ai Oracle să își crească businessul în Cloud cu Oracle.

„Cloud este prioritatea noastră şi ne aliniem resursele pentru această iniţiativă strategică”, spune Shawn Price, Vice Președinte Senior Cloud, Oracle. „Vom lucra cu ecosistemul nostru partener pentru a face trecerea la Cloud şi pentru a valorifica în întregime oportunitatea istorică din faţa noastră. Rămânem fideli creșterii comunității de parteneri și furnizării instrumentelor, tehnologiei şi expertizei necesare pentru a livra servicii excelente clienţilor comuni şi pentru a avea succes pe piaţă.”

Oracle a avut parte de o creştere rapidă în cadrul portofoliului său vast şi în dezvoltarea de produse şi servicii Cloud. Noul program Cloud este creat să ajute partenerii să utilizeze portofoliului de Cloud integrat de la Oracle, pentru a realiza cu succes tranziția clienților noi și actuali la Cloud, asigurând succesul în această piaţă accelerată.

Noile scopuri ale programului Cloud dezvăluite în cadrul OPN vor fi lansate pe 1 februarie 2016, oferind membrilor OPN posibilitatea de a-şi face cunoscute expertiza, abilităţile şi investiţiile în Oracle Cloud, dar şi ocazia de a se diferenţia cu ajutorul Integrated Cloud Applications şi Platform Services de la Oracle. Acestea vin în completarea nivelelor de programe OPN existente, cu scopul de a oferi beneficii la nivel progresiv şi la nivele de cunoaştere. Lucrul cu Oracle în Cloud va întări strategia de business în Cloud a partenerilor şi le va oferi modelul pentru construirea succesului. Acum, OPN oferă cel mai cuprinzător portofoliu de programe Cloud, ce le permite partenerilor să beneficieze în întregime de avantajele competitive oferite prin serviciile Cloud de la Oracle.

Mai mult, Oracle lansează un nou entry point în programul OPN, numit nivelul de Cloud Registered. Acest program oferă oportunităţi rapide pentru noii parteneri ai Cloud-ului pentru începerea călătoriei şi creşterii businessul cu Oracle Cloud, nefiind nevoie de o investiţie inițială. Noii partneri ai Cloud-ului sunt încurajaţi să se alăture OPN în cadrul nivelului Cloud Registered până pe 31 mai 2016, pentru a profita de Oracle Cloud, focusat pe beneficii, şi fără a fi nevoie de taxă de membru.

Membrii nivelului Cloud Registered vor fi eligibili pentru beneficii, incluzând abilitatea resale a soluţiilor Oracle Cloud Platform, inclusiv soluţiile Platform-as-a-Service (PaaS) şi Infrastructure-as-a-Service (IaaS), acces către OPN Cloud Business Builder pentru vânzări, marketing şi training tehnic şi resurse, dar şi OPN branding. Pentru mai multe detalii, vizitaţi http://bit.ly/1MZ0uAh.

Oracle OpenWorld 2015 oferă experienţă unică Cloud. Cea mai importantă conferință de afaceri din industrie include mii de sesiuni educaționale, demo-uri și expoziții susţinute de sute de parteneri și clienți din întreaga lume, simbolizând ofertele complete Oracle Cloud, inclusiv aplicații, platforme si servicii de infrastructură integrate, dar şi sisteme convergente și soluții din industrie. Zeci de mii de participanți și alte milioane prezente la nivel online beneficiază de insight-ul specific industriei, cu scopul de a-i ajuta să își transforme afacerile cu Oracle. Oracle OpenWorld 2015 se desfăşoară în perioada 25 – 29 octombrie, la Moscone Center în San Francisco.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.