Intel vine la DreamHack Cluj-Napoca cu o gamă de PC-uri pentru gaming, overclocking și multimedia Intel vine la DreamHack Cluj-Napoca cu o gamă de PC-uri pentru gaming, overclocking și multimedia
Intel anunță că va prezenta la DreamHack Cluj-Napoca 2015, unul dintre cele mai mari evenimente de sport electronic din România, o gamă amplă de... Intel vine la DreamHack Cluj-Napoca cu o gamă de PC-uri pentru gaming, overclocking și multimedia

Intel anunță că va prezenta la DreamHack Cluj-Napoca 2015, unul dintre cele mai mari evenimente de sport electronic din România, o gamă amplă de sisteme de gaming, overclocking și multimedia. Peste 30 de PC-uri cu diferite forme și configurații vor fi expuse la standul Intel de la etajul I al Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Evenimentul începe joi, 29 octombrie, și se încheie duminică, 1 noiembrie a.c. Programul DreamHack Cluj-Napoca 2015 poate fi urmărit aici.

În toate zilele evenimentului, la standul Intel vor avea loc competiții Counter-Strike*: Global Offensive* pe computere puternice de gaming, iar participanții pot câștiga multe premii surpriză, inclusiv procesoare din cea de-a șasea generație a gamei Intel Core.

Gaming la feminin, în premieră

Unice la DreamHack Cluj-Napoca 2015 vor fi meciurile între și cu Team LGB eSports și Team Property, două echipe de fete jucătoare de Counter-Strike*: Global Offensive*, printre singurele din Europa. Meciurile vor avea loc vineri și sâmbătă, 30 și 31 octombrie a.c., la standul Intel, între orele 16.00 – 19.00.

Ambele echipe s-au format în acest an, remarcându-se rapid la competiții europene precum DreamHack Tours, în Franța, sau DreamHack London, în Marea Britanie.

Perceptual computing cu Intel® RealSense™ și Oculus Rift*

La standul Intel vor fi prezentate diferite aplicații de realitate augmentată și perceptual computing cu ajutorul tehnologiei Intel RealSense™ și a ochelarilor Oculus Rift*, pe laptopuri de gaming.

Bogdan Georgescu“Suntem bucuroși să fim partener principal la prima ediție a DreamHack Cluj-Napoca 2015, unde așteptăm să ne întâlnim cu pasionații de gaming din țară. Pregătim o amplă gamă de sisteme, de la desktop PC-uri integrate local, la laptopuri puternice de gaming ale companiilor multinaționale, computere care vor demonstra puterea SSD-urilor în gaming, cele mai mici PC-uri actuale, precum și tehnologii revoluționare de perceptual computing, cum ar fi Intel® RealSense™”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România și Bulgaria. “Le dorim mult succes organizatorilor, astfel încât DreamHack Cluj-Napoca 2015 să devină tradiție”, a adăugat el.

Tehnologia momentului, Intel RealSense, va fi prezentată în cadrul evenimentului și va putea fi testată de toți vizitatorii. Intel RealSense setează un nou nivel al computingului, permițându-le utilizatorilor să miște obiectele de pe ecran cu ajutorul gesturilor mâinii sau ale feței.

Cele mai mici PC-uri cu tehnologie Intel, expuse la DreamHack Cluj-Napoca 2015

Intel va expune la DreamHack Cluj-Napoca 2015 cele mai mici PC-uri, Intel® Compute Stick și Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC), proiectate să ocupe incredibil de puțin spațiu acasă. Cu ajutorul acestor dispozitive vor fi făcute demonstrații ale Intel® Remote Keyboard, aplicație dezvoltată de Intel pentru cele două mini PC-uri, cu care utilizatorii pot controla computerul de la distanță, de pe smartphone sau tabletă.

Medii de stocare puternice

Vor fi prezentate și noi soluții de stocare Intel, seriile de SSD-uri 535 și 730, precum și noile SSD-uri 750, primele cu suport pentru NVM Express, mult mai rapide și mai fiabile față de clasicele hard disk-uri. Vizitatorii vor urmări live cum un desktop PC echipat cu SSD rulează mai repede și mai eficient decât unul cu HDD tradițional. Totodată, vor putea vedea și câteva rezultate de benchmark-uri, motive pentru care să treacă pe o soluție cu SSD.

Produsele expuse în cadrul standului Intel aparțin unor companii locale și internaționale, precum Acer*, Asus*, Dell Alienware*, eMAG*, HP*, Lenovo*, LikeIT*, Maguay*, Media Galaxy*, PC Garage*.

Premii surpriză pentru toți fanii Intel la stand și pe Facebook

Sute de premii surpriză îi așteaptă pe toți cei care vor veni să viziteze standul Intel, printre acestea vouchere de gaming și produse promoționale.

Până pe 28 octombrie, vor fi oferite câte 20 de invitații pe zi pentru toate cele 4 zile ale DreamHack Cluj-Napoca 2015 tuturor fanilor care participă la concursul de pe pagina de Facebook Intel România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.