Cum arata ultima colectie a designer-ului Donna Karan pentru linia DKNY Cum arata ultima colectie a designer-ului Donna Karan pentru linia DKNY
Pe parcursul ultimelor sezoane un aer sporty-chic a dominat linia young DKNY, propusa de designer-ul Donna Karan. Si totusi, pentru toamna acestui an, o... Cum arata ultima colectie a designer-ului Donna Karan pentru linia DKNY

Pe parcursul ultimelor sezoane un aer sporty-chic a dominat linia young DKNY, propusa de designer-ul Donna Karan. Si totusi, pentru toamna acestui an, o nota glam a energizat colectia.

Designerul si-a propus sa contureze o noua femeie a New York-ului (sursa perpetua de inspiratie a liniei DKNY) nascuta din “ciocnirile” de stiluri ale metropolei americane. Deci nu este de mirare ca in colectia de toamna-iarna se regasesc o alaturari de materiale cu texturi complet diferite: de la matase la jerse si lana pana la patchwork-uri.

Noua “uniforma” urbana a fetei DKNY (reprezentata si in aceasta toamna de top-modelul Cara Delevingne) contine cateva elemente surprinzatoare: piese vestimentare realizate din scuba, detalii stralucitoare din pietre colorate, aplicate pe bluze sau rochii, incaltaminte cu talpa groasa purtata cu sosete albe, inspirata din stilul “street style”, blazere supradimensionate cu croieli masculine.

Griul si negrul au fost prezente din plin in paleta cromatica a colectiei, dar aceaste culori monotone au fost animate de pete vibrante de culoare.

A fost ultima iesire la rampa a Donnei Karan in calitate de Chief Designer al brand-ului DKNY, ce se afla sub umbrela LMVH Fashion Group inca din anul 2001. Deocamdata Donna Karan va ramane un consultant apropiat al grupului, in plus, ea se va ocupa de actiuni filantropice, va lansa o carte bibliografica si se va dedica unui nou brand personal, Urban Zen.

“Imi propun sa imi petrec mai mult timp calatorind. Visul meu este sa am o motocicleta, sa merg in locuri pe care nu le-am mai vazut niciodata si sa descopar artizani locali. Sunt indragostita de Bali si de Haiti”, a declarat designerul Donna Karan care a implinit de curand 67 de ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.