Beauty Trends: Be a Black & White Diva Beauty Trends: Be a Black & White Diva
Doamnelor, albul şi negrul sunt din nou în trend! Designerii pun în lumina reflectoarelor ținutele glam black&white, un must have în noul sezon. Adoptă... Beauty Trends: Be a Black & White Diva

Doamnelor, albul şi negrul sunt din nou în trend! Designerii pun în lumina reflectoarelor ținutele glam black&white, un must have în noul sezon. Adoptă cele mai spectaculoase ținute asortate cu o piele frumoasă și fii o adevărată divă black&white!

Gama NIVEA Deo Invisible for Black & White are grijă de hainele tale și de cel mai de preț accesoriu pe care îl porți: pielea subrațului.

Fii o Black & White DIVA cu ajutorul gamei de deodorante NIVEA Invisible for Black & White, ce oferă protecţie timp de 48 de ore şi, în acelaşi timp, previne apariţia petelor albe inestetice pe hainele negre şi a celor galbene pe ţinutele deschise la culoare.

Poartă cu încredere ținute în alb și negru, cu gama NIVEA INVISIBLE Pure for Black & White. Oferă protecţie delicată şi invizibilă timp de 48 de ore, lăsându-ţi pielea incredibil de parfumată şi catifelată.

În același timp, bucură-te de ţinutele tale alb-negru cu gama NIVEA INVISIBLE Clear for Black & White. Oferă protecţie delicată şi invizibilă timp de 48 de ore, în timp parfum delicat cu note florale te va însoţi pe durata întregii zile.

Gama Deo Invisible for Black and White

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.